Professionell WordPress-bokrecension

Professionell WordPress-bokrecension

Professionell WordPress Àr en bok av Hal Stern, David Damstra och Brad Williams som tÀcker alla aspekter av WordPress. Boken börjar med en kort historia av WordPress och en guide till ditt första inlÀgg, frÄn din första installation till att infoga media i ditt inlÀgg. Boken Àn ger dig en översikt över WordPress-kÀrnan och koder som gör att miljoner webbplatser som vÄra körs dagligen. Författarna grÀver in i dynamiken i innehÄllsslingan och hanterar din databas och övergÄr sömlöst till utveckling av teman och plugin-program. Boken vÀxlar sedan frÄn utveckling till att förfina en WordPress-webbplats genom att hÄlla den sÀker, utforma den sÄ att den Äterspeglar din personliga och företagsimage och anvÀnder den i en verklig vÀrld.

Slutligen adresserar den hĂ€r boken nĂ„got som mĂ„nga böcker försummar, och det ger tillbaka till WordPress-communityt i stort. I slutet av Professional WordPress, efter alla koder, alla rĂ„d och anvisningar, ger författarna lĂ€sarna en steg-för-steg-guide för att gĂ„ med i WordPress-communityn, frĂ„n Trac-systemet till WordPress-systerprojekten (MU, bbPress, etc). Detta Ă€r viktigt för att upprĂ€tthĂ„lla tillvĂ€xten och utvecklingen av WordPress. Dessa författare utbildar inte bara befolkningen, de tillhandahĂ„ller en samhĂ€llstjĂ€nst genom att sköta en ny generation samhĂ€llsbidragare – och för det mĂ„ste vi applĂ„dera dem.

Professionell WordPress Ă€r överlĂ€gset en av de mest detaljerade och anvĂ€ndarvĂ€nliga guideböckerna hittills. Författarna gör ett utmĂ€rkt jobb med att fĂ„ boken till fullo, frĂ„n ditt första inlĂ€gg pĂ„ WordPress till att fortsĂ€tta arvet genom att bidra till samhĂ€llet. Denna bok sticker ut eftersom den tar bort den normala ”fluffen” i en guidebok. Varje kapitel Ă€r tankevĂ€ckande utformat för att introducera Ă€mnet till hands pĂ„ ett lĂ€ttförstĂ„eligt sĂ€tt med hjĂ€lp av verkliga exempel frĂ„n WordPress-kĂ€rnan och ofta anvĂ€nda teman och plugins. Det enda förvirrande med den hĂ€r boken Ă€r placeringen av WordPress-migreringskapitlet. Det verkar som om det kapitlet lĂ€tt kan bli en bilaga istĂ€llet för ett helt kapitel, men det Ă€r en sĂ„dan mindre brist i en övergripande spektakulĂ€r bok. Stern, Damstra och Williams ger oss en utmĂ€rkt inblick i WordPress-skönheten och funktionaliteten, och jag rekommenderar det starkt till alla WordPress-nybörjare.

Redo att gÄ till nÀsta nivÄ? Skaffa professionell WordPress just nu.