Pushed update löser Apple Watch-signeringsproblem för vissa appar

Pushed update löser Apple Watch-signeringsproblem för vissa appar

PÄ mÄndag varnade Apple vissa utvecklare om ett signeringsproblem som förhindrar att vissa Apple Watch-appar fungerar korrekt. Problemet rapporterades först av MacRumors.

HÀr Àr e-postmeddelandet som Apple skickar ut till vissa utvecklare:

Vi har upptÀckt att det fanns ett tillfÀlligt problem med App Store-signaturen för dina binÀra filer som pÄverkar appens förmÄga att installera pÄ Apple Watch. Som ett resultat driver vi en uppdatering med rÀtt signering till kundernas enheter.

MacRumors sÀger att det inte Àr sÀkert vad som gick fel, Àven om det ser ut som att uppdateringen som skjuts ut kommer att lösa problemet.

PÄ onsdag förvÀntas Apples tillkÀnnage fjÀrde generationens Apple Watch. Strax efter bör nuvarande bÀrbara enheter anvÀndare fÄ programvaruuppdateringen watchOS 5.

WatchOS 5 tillkÀnnagavs först i juni och erbjuder förbÀttringar av Siri urtavla, aktivitetstÀvlingar, automatisk trÀningspass, Yoga och vandringstrÀning och förmÄga att spÄra kadens. Dessutom ger uppdateringen förbÀttrade meddelanden, podcasts och Walkie-Talkie-appar, student-ID-kort och webbvisning för lÀnkar.