Pwn20wnd släpper unc0ver RC7 med kritiska RootFS-återställnings- och lagringsfixar

Pwn20wnd släpper unc0ver RC7 med kritiska RootFS-återställnings- och lagringsfixar

Om du har uppmärksammat jailbreak-communityn nyligen, har du förmodligen fått tag på ett nytt iOS 11-centrerat jailbreak-verktyg som kallas unc0ver av Pwn20wned.

Unc0ver har fått dragkraft i jailbreak-communityn hela veckan, och Pwn20wnd släppte precis unc0ver RC7 på onsdag med viktiga buggfixar och stabilitetsförbättringar.

Citerar det officiella / r / jailbreak-inlägget från Pwn20wned, vi lär oss att unc0ver RC7-versionen löser ett problem med RootFS Restore-funktionen på iOS 11.2-11.2.6-enheter och förbättrar tillförlitligheten för MP-exploateringens rensning efter jailbreaking.

Om du inte redan var medveten om det är RootFS Restore-funktionen i unc0ver-jailbreak-appen en Rollectra-ersättning som uttryckligen gjorts för unc0ver-jailbreak. Som det verkar fungerade RootFS Restore inte korrekt på iOS 11.2-11.2.6-enheter som kör tidigare versioner av detta jailbreak, så RC7 löser problemet.

När det gäller MP-exploaterings saneringsförbättringar verkar det som om tidigare versioner av verktyget skapade lagringsproblem för vissa jailbreakers. Alla som upplevt det här problemet rekommenderas att köra unc0ver RC7, eftersom det borde lösa problemet.

Om du inte redan använder unc0ver-jailbreak för iOS 11.0-11.4 beta 3, kan du ta det från Pwn20wnds officiella GitHub-sida. Jailbreak är öppen källkod, vilket innebär att alla kan titta på källkoden och lära sig mer om hur det fungerar.

Vi har också en djupgående handledning som visar hur du jailbreakar med unc0ver om du inte redan har gjort det.

Har du använt unc0ver RC7 än? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.