RapidWeaver 8 för Mac anlÀnder: att bygga din drömwebbplats blev bara enklare

RapidWeaver 8 för Mac anlÀnder: att bygga din drömwebbplats blev bara enklare

Realmac Software, en Brighton, England-baserad tillverkare av produktivitet Mac-programvara, tisdag meddelat tillgÀngligheten av RapidWeaver 8, en stor iteration till den populÀra webbdesignappen.

RapidWeaver Àr bland de lÀnge Mac-appar som finns dÀr ute.

RapidWeaver början

Tillbaka pÄ iPod-dagarna drev jag en marknadsföringsbyrÄ och förlitar mig pÄ RapidWeaver för att bygga attraktiva webbplatser för kunder. Jag bygger inte lÀngre webbplatser men om jag skulle skapa en personlig webbplats eller en blogg skulle den hÀr fina produktivitetsprogramvaran vara högst upp pÄ min lista.

Vid den tiden var Apples Mac-as-a-digital-hub-strategi en stor sak sÄ litet undrar över att deras egen iWork-produktivitetssuite inkluderade iWeb, en mallbaserad app för skapande av webbplatser. Det var en utmÀrkt app för nybörjare, men gick inte utöver mycket grundlÀggande webbplatser.

Ange RapidWeaver

Vad som skiljer RapidWeaver frÄn mÄnga liknande appar dÀr ute, inklusive iWeb och de stora namnsapparna frÄn liknande Adobe, Àr ett vÀnligt grÀnssnitt, anvÀndarvÀnlighet och under det hela en kraftfull motor, töjbarhet och en robust uppsÀttning avancerade funktioner.

Appen Ă€r sĂ„ packad med alla funktioner du behöver för att bygga en fantastisk webbplats att jag inte kommer att lista dem alla hĂ€r, men det finns teman, tillĂ€gg frĂ„n tredje part och andra byggstenar för dem som kan ” t skriva HTML-kod.

Avancerade anvÀndare kommer att gilla inbyggda FPT- och medieblÀddrare, automatisk hantering av navigering och lÀnkning, liveförhandsgranskning (se din webbplats uppdateras automatiskt nÀr du gör Àndringar), offline-support och mycket mer.

Och överlĂ€gset den allra bĂ€sta funktionen – RealMac har kontinuerligt uppdaterat och stöttat RapidWeaver de senaste 14 Ă„ren och visar inga tecken pĂ„ att stoppa.

Vi presenterar RapidWeaver 8

Efter mer Àn ett Är under utveckling Àr RapidWeaver 8 nu redo för prime time.

I sin senaste inkarnation har webbdesignappen behÄllit alla de ovannÀmnda funktionerna som anvÀndarna har lÀrt kÀnna och Àlska frÄn de tidigare versionerna samtidigt som de introducerade betydande förbÀttringar pÄ mÄnga omrÄden.

GrÀnssnittet kommer nu ihÄg sitt tillstÄnd nÀr du slutar och en ny Resource Manager lÄter dig blÀddra inte bara i ditt Photos-bibliotek utan ocksÄ gratis stockfoton pÄ Unsplash.

RapidWeaver har nu en enhetssimulator sĂ„ att du kan testa webbplatser pĂ„ allt frĂ„n iPhone till Pad Pro till Mac och dĂ€refter. Du kommer att hitta fem nya underbara mallar i den hĂ€r versionen tillsammans med GDPR-stöd och vad Realmac kallar “klassens bĂ€sta integritet”.

Vad de menar med det Àr att alla officiella RapidWeaver-teman Àr GDPR-kompatibla. Dessutom gör ingen av dem nÄgra samtal till tredjepartsbibliotek som JQuery eller Google Fonts. TillÀgg frÄn tredje part (det finns nu 1 500+ tillgÀngliga) och annat pluggbart innehÄll kan nu enkelt hanteras genom en ny tillÀggshanterare.

RapidWeaver 8 genererar ocksÄ metataggar för sociala medier Ät dig (globalt, per sida eller individuellt) och har till och med en inbyggd .htaccess-redigerare sÄ att du kan redigera serverns .htaccess-fil direkt i RapidWeaver utan att skjuta upp en extern FTP-klient eller textredigerare.

Och om du har gjort ett misstag kan du enkelt rulla tillbaka till en tidigare version eftersom RapidWeaver 8 ocksÄ spÄrar Àndringar, vilket Àr extremt praktiskt nÀr du gör ett misstag.

Nyckelfunktioner

HÀr Àr de viktigaste höjdpunkterna (klicka pÄ nÄgra underrubriker för att se den underliggande videon):

För att illustrera RapidWeavers fulla kraft nÀr det gÀller visuell webbplatsbyggnad, lÄt mig bara pÄpeka att hela Realmac Software-webbplatsen skapades med RapidWeaver.

För mer information om appen, besök realmacsoftware.com/rapidweaver.

Glad vÀvning!

Priser och tillgÀnglighet

RapidWeaver 8 Àr tillgÀnglig för ladda ner och köp direkt frÄn Realmac Software. Appen krÀver macOS El Capitan 10.11 eller senare och Àr kompatibel med Mojave.

RapidWeaver 8 Àr en betald uppgradering.

En fullstÀndig licens kostar 89 dollar för nya kunder. AnvÀndare av RapidWeaver 7 eller tidigare kan uppgradera för $ 69. För att fira lanseringen av RapidWeaver 8 ska alla inköp före 28 augusti 2018 fÄ ytterligare 10 $ rabatt pÄ ordinarie pris.

RealMac sÀger att det inte kommer att byta till en mÄnatlig eller Ärlig prenumeration för den direkta versionen.