RED Hydrogen One ODM misslyckades, Hydrogen Two pÄ gÄng

RED Hydrogen One

För ett par dagar sedan har Jim Jannard frĂ„n RED publicerat en lĂ„ng anteckning pĂ„ h4vuser.net. Han förklarade de utmaningar Red har stĂ€llts inför nĂ€r det gĂ€ller att tillverka Hydrogen One. Han meddelade sedan att en andra generationens vĂ€tetelefon Ă€r pĂ„ vĂ€g. Red samarbetade med Foxconn för Red Hydrogen One men lyckades inte. MĂ„nga problem uppstod och dĂ€rför beslutade företaget att leta efter en ny ODM för att bygga HYDROGEN Two. VĂ€telinjen Ă€r bara ett av Jannards mĂ„nga projekt. Grundaren av RÖDA kameror och Oakleys solglasögon skĂ€ms inte för att erkĂ€nna att Hydrogen One har varit utmanande och nu gĂ„r han vidare.

De Röd VÄTSKA En var en idealisk design men tyvĂ€rr, ODM som tappades för att göra den mekaniska förpackningen, enligt Jannards egna ord, “underpresterade”. Red har hittat en ny ODM som kommer att fungera pĂ„ HYDROGEN Two. Den nya telefonen förvĂ€ntas Ă„terigen “övertrĂ€ffa förvĂ€ntningarna”.

Förhoppningsvis blir implementeringen av design och tillverkning bÀttre den hÀr gÄngen. För det första Àndrar Röd kameramodulen. Röd modifierar designen med en ny sensor.

Paketet har ocksĂ„ redesignats. Jannard förklarar bĂ„de HYDROGEN One och Röd VÄTSKA TvĂ„ integreras med den nya kameran. Observera att de mobila enheterna inte ersĂ€tter de RÖDA kamerorna. Red Hydrogen-smartphones ersĂ€tter inte skyttarna, utan kompletterar dem bara.

En snabb anteckning till HYDROGEN One-Àgare fÄr du om du bestÀmmer dig för att skaffa dig en ny filmkamera eller HYDROGEN Two. Rött ÄterstÄr att engagera sig för att fÄ framsteg inom digital fotografering. FörvÀntade relaterade meddelanden kommer att göras under de kommande veckorna.

Man kan kÀnna den RED-chefens frustration i sin publicerade uppdatering. Vi förstÄr nu hur saker nÄdde denna punkt. Korsa fingrarna, den nya ODM kommer att göra bÀttre den hÀr gÄngen. REDs smartphone Àr för dyr för att kunderna inte ska vara missnöjda.