Rekommenderade plugins för WordPress

WordPress

Vi ombeds ofta för rekommendationer om bÀsta WordPress-plugins och tjÀnster. MÀnniskor vill sÀrskilt veta om plugins och verktyg som vi anvÀnder för att köra WPBeginner-webbplatsen.

Som ett resultat har vi beslutat att skapa WPBeginner Blueprint som ger dig bakom kulisserna titt pÄ alla verktyg, plugins och tjÀnster som vi anvÀnder hÀr pÄ WPBeginner.

Bloggplattform

SjÀlvvÀrd WordPress

Som du kan gissa drivs vÄr webbplats av den bÀsta publiceringsplattformen pÄ webben, WordPress.org.

Det Àr viktigt att du kÀnner till skillnaden mellan WordPress.com och WordPress.org och vÀljer rÀtt plattform för dina behov.

Även om det finns mĂ„nga bloggplattformar dĂ€r ute rekommenderar vi alltid att anvĂ€nda WordPress pĂ„ grund av den frihet och flexibilitet du har för att anpassa din webbplats.

Rekommenderad lÀsning:

– JĂ€mförelse av de bĂ€sta bloggplattformarna
– Varför Ă€r WordPress gratis?
– 6 skĂ€l till varför du ska anvĂ€nda WordPress?

WordPress webbhotell

WordPress Cloud Hosting

Webbhotell Àr din webbplats hus pÄ internet. Varje webbplats behöver webbhotell och varje webbplats har olika behov.

PÄ WPBeginner anvÀnder vi versionen av SiteGround Enterprise Hosting.

SiteGround Àr vÀrd miljontals webbplatser, och de Àr ett av de mest populÀra vÀrdföretagen i branschen. Med WordPress-installation med ett klick, 99,9% upptid och 24/7 support Àr det ett smart val för alla vÀxande företag. (Se vÄr SiteGround-recension).

Vi förstÄr att det finns tusentals webbhotell dÀr ute. DÀrför har vi en steg-för-steg-guide om hur du vÀljer det bÀsta WordPress-vÀrdet för din webbplats.

Webbdesign / tema

WPBeginner anvÀnder ett specialdesignat WordPress-tema byggt speciellt för vÄr webbplats.

TyvÀrr Àr denna design inte tillgÀnglig för nedladdning eller försÀljning.

Vi byggde vÄrt anpassade tema ovanpÄ Genesis-ramverket. Se vÄr Genesis Framework-recension.

Om du letar efter WordPress-mallar av hög kvalitet, kolla in dessa företag:

Behöver du hjÀlp med att vÀlja ett WordPress-tema? Se vÄr artikel om 9 saker du bör tÀnka pÄ nÀr du vÀljer ett WordPress-tema.

sÀkerhet

WordPress-sÀkerhet

VaultPress (Jetpack Backups) – Vi anvĂ€nder VaultPress för att skapa automatiska sĂ€kerhetskopior. Automatiska sĂ€kerhetskopior Ă€r ditt första försvar mot sĂ€kerhetshot. HĂ€r Ă€r vĂ„r steg-för-steg-guide för att konfigurera VaultPress automatiska sĂ€kerhetskopior. Du kanske ocksĂ„ vill se vĂ„r jĂ€mförelse av de bĂ€sta WordPress-plugin-programmen för sĂ€kerhetskopiering.

Sucuri – Sucuri erbjuder webbövervakning och rengöring av skadlig programvara. Det hjĂ€lper oss att förbĂ€ttra vĂ„r WordPress-sĂ€kerhet och aktivt blockera cyberattacker. Se hur Sucuri hjĂ€lpte oss att blockera 450 000 WordPress-attacker pĂ„ tre mĂ„nader

Login Lockdown – Vi anvĂ€nder Login LockDown-plugin för att förhindra brutala inloggningsattacker. Den lĂ„ser anvĂ€ndarens IP-adress efter ett X-antal misslyckade försök. – Se vĂ„r granskning av LockDown för inloggning.

Prestanda

Snabba upp WordPress - Ultimate Guide

W3 Total Cache – Vi anvĂ€nder W3 Total Cache för att integrera MaxCDN, göra sidcachning och webblĂ€sarcaching för att förbĂ€ttra webbplatsens hastighet. Se vĂ„r W3 Total Cache-recension.

MaxCDN – Vi anvĂ€nder ett innehĂ„llsleveransnĂ€tverk, MaxCDN, för att pĂ„skynda vĂ„r webbplats och minska serverbelastningen. Vi anvĂ€nder den för att visa statiskt innehĂ„ll (bilder, css, javascript). Se vĂ„r MaxCDN-recension.

Classic Smilies – Vi anvĂ€nder klassiska smilies för att stĂ€nga av all emoji-funktionalitet i WordPress och ersĂ€tta den med Ă€ldre smilies frĂ„n tidigare versioner av WordPress.

Marknadsföring

Strategier för e-postmarknadsföring

Yoast SEO – Vi anvĂ€nder Yoast SEO för att förbĂ€ttra vĂ„r on-page SEO genom att lĂ€gga till titeltaggar, XML-webbplatskartor, indexeringsregler och mer. Se vĂ„r Yoast SEO-recension.

OptinMonster – OptinMonster Ă€r det bĂ€sta leadgenereringsverktyget för WordPress. Vi anvĂ€nder den för att fĂ„ fler e-postprenumeranter. Se vĂ„r OptinMonster-recension.

WPForms – WPBeginner anvĂ€nder WPForms för att driva alla kontaktformulĂ€r och formulĂ€rbaserade leadgenerationer (inklusive e-postoptimeringar och betalningsuppdrag). Se vĂ„r WPForms recension.

MailChimp – MailChimp tillĂ„ter oss att designa, skicka och spĂ„ra vackra nyhetsbrev via e-post till vĂ„ra lĂ€sare. Varje webbplatsĂ€gare ska skapa en e-postlista. Kolla in vĂ„r recension av MailChimp.

MonsterInsights – MonsterInsights lĂ„ter oss ansluta till Google Analytics GRATIS. Det visar oss vem som besöker vĂ„r webbplats, var de kommer ifrĂ„n och hur de interagerar med vĂ„rt innehĂ„ll.

RafflePress – RafflePress hjĂ€lper oss att köra virala giveaways och tĂ€vlingar för att öka vĂ„r webbplatstrafik, följare pĂ„ sociala medier och e-postprenumeranter. Vi anvĂ€nder pro-versionen, men de har ocksĂ„ en gratis RafflePress-version tillgĂ€nglig ocksĂ„.

Frame Buster – Vi anvĂ€nder Frame Buster för att stoppa innehĂ„llspirater frĂ„n att placera sina uppmaningar, annonser, affiliate-lĂ€nkar ovanpĂ„ vĂ„rt innehĂ„ll. Se vĂ„r Frame Buster för WordPress-recension.

IntÀktsgenerering

Nischanslutna marknadsföringswebbplatser med WordPress

ThirstyAffiliates – Vi anvĂ€nder ThirstyAffiliates för att effektivt hantera alla vĂ„ra affiliate-lĂ€nkar. Det gör att vi kan tĂ€cka lĂ€nkar, byta ut nyckelord automatiskt och mer. Se vĂ„r ThirstyAffiliates-recension.

WP-Bitly – Vi anvĂ€nder WP-Bitly-plugin för att automatiskt generera korta webbadresser för vĂ„ra inlĂ€gg som ser ut som http://wpbeg.in/. Se vĂ„r WP-Bitly-recension.

Styling

Breadcrumb NavXT – Vi anvĂ€nder Breadcrumb NavXT för att lĂ€gga till breadcrumb-navigering som visar besökarens vĂ€g till deras nuvarande plats. Se vĂ„r Breadcrumb NavXT recension.

Syntax Highlighter – Vi anvĂ€nder Syntax Highlighter Evolved plugin för att dela kodavsnitt i vĂ„ra inlĂ€gg. Det Ă€r den överlĂ€gset bĂ€sta lösningen enligt vĂ„r Ă„sikt. Se vĂ„r Syntax Highlighter-recension.

Compact Archives – Vi anvĂ€nder plugin för Compact Archives för att göra vĂ„r arkivssida vackrare. Det hjĂ€lper oss att komprimera utdata frĂ„n mĂ„nad / Ă„r arkiv. Se vĂ„r Compact Archives-recension.

Kommentarer

Visar förÀldrakommentarer med barnkommentarer pÄ WordPress-kommentarsidan

Akismet – Vi anvĂ€nder Akismet för att bekĂ€mpa SPAM för kommentarer. Akismet lĂ„ter oss fokusera pĂ„ att skriva kvalitetsinnehĂ„ll snarare Ă€n att moderera SPAM-kommentarer. Se vĂ„r granskning av Akismet.

Prenumerera pĂ„ kommentarer laddade om – Vi anvĂ€nder den för att lĂ„ta vĂ„ra anvĂ€ndare prenumerera pĂ„ kommentarer. PĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet fĂ„r anvĂ€ndare e-postmeddelanden nĂ€r det finns en ny kommentar till inlĂ€gget. Se vĂ„r prenumeration pĂ„ kommentarer omladdad

Inga sjĂ€lvpingar – Vi anvĂ€nder det för att hindra WordPress frĂ„n att skicka ping-tillbaka-aviseringar nĂ€r vi lĂ€nkar till vĂ„ra egna inlĂ€gg. Se vĂ„r No Self Ping-recension.

Bakom kulisserna

Det finns flera verktyg, plugins och anpassade kodavsnitt som vi anvÀnder pÄ WPBeginner. HÀr Àr listan över vÄra plugins bakom scenen, kodavsnitt etc.

Edit Flow – Vi anvĂ€nder Edit Flow för att hantera vĂ„rt redaktionella arbetsflöde. Se vĂ„r Redigera flöde recension.

Medlemmar – Detta plugin lĂ„ter oss lĂ€gga till nya roller och begrĂ€nsa anvĂ€ndarnas behörigheter. Vi anvĂ€nder den specifikt för rollhantering i WPBeginner. Se vĂ„r expertjĂ€mförelse av de 5 bĂ€sta plugin-programmen för WordPress-medlemskap.

Avancerade anpassade fÀlt Vi anvÀnder avancerade anpassade fÀlt för att lÀgga till anpassade fÀlt i WordPress-inlÀgg och anpassade inlÀggstyper.

InlĂ€ggstyper BestĂ€llning – Som standard kan du bestĂ€lla dina inlĂ€gg efter ID, författare, titel, datum etc. Men det finns inget enkelt sĂ€tt att anvĂ€nda en anpassad bestĂ€llning. Detta plugin lĂ„ter oss göra det med ett enkelt dra-slĂ€pp-grĂ€nssnitt. Se vĂ„r recension av posttyper.

Enkel sidbestĂ€llning – Detta plugin fungerar pĂ„ samma sĂ€tt som det som nĂ€mns ovan, det lĂ„ter oss stĂ€lla in anpassad bestĂ€llning men för sidor. Se vĂ„r enkla sidbestĂ€llningsrecension

Utdrag för sidor – Vi anvĂ€nder anpassat kodavsnitt för att visa utdrag för sidor i WordPress.

SlumpmĂ€ssig omdirigering av inlĂ€gg – Det hĂ€r anpassade kodavsnittet tillĂ„ter oss att omdirigera anvĂ€ndare till ett slumpmĂ€ssigt inlĂ€gg pĂ„ WordPress om de lĂ€gger till / slumpmĂ€ssiga / i slutet av webbadressen.

Titel och Nofollow för lĂ€nkar – Vi anvĂ€nder det för att lĂ€gga till en titel och nofollow-fĂ€lt för att infoga lĂ€nk popup i WordPress. Se vĂ„r titel och NoFollow för granskning av lĂ€nkar.

ÅterstĂ€ll bildtitel – Vi anvĂ€nder den för att lĂ€gga till titelattribut till bilderna vi lĂ€gger till i WordPress-inlĂ€gg. Se vĂ„r recension för Ă„terstĂ€llning av bildtitel.

WP Mail SMTP – Vi anvĂ€nder den för att se till att vĂ„ra WordPress-e-postmeddelanden levereras till inkorgen. LĂ€s mer om hur du Ă„tgĂ€rdar WordPress som inte skickar e-postproblem.

Det var allt tills vidare. Vi kommer att uppdatera den hÀr sidan nÀr vi börjar anvÀnda nÄgot nytt plugin eller verktyg pÄ WPBeginner.

Om du tyckte att vÄr ritning var till hjÀlp, prenumerera pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.