Rendevous, Inkwork, Flip och andra appar att kolla in i helgen

Rendevous, Inkwork, Flip och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup innehÄller en app för att kasta och hitta fester, en fotoredigerare med en blÀck vilande vridning och en app för att ta korta, loopande videor. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Rendevous

SÄ det hÀr Àr ganska intressant. Rendevous Àr i grunden Tinder för fester. Oavsett om du Àr vÀrd för ett evenemang och vill bjuda in mÀnniskor utanför din sociala krets, eller om du letar efter nÄgot kul att göra pÄ en fredagskvÀll, verkar det som om den hÀr appen Àr vÀrt att kolla in. Uppenbarligen kommer det att finnas nÄgra sÀkerhetsproblem hÀr, men vÀrden har full kontroll, och hÀndelseinformation förblir privat tills en gÀst har bekrÀftats.

Ladda ner gratis

BlÀckarbete

UpptÀck ditt fotos inre konst. BlÀckarbete omvandlar dina foton direkt till unika och uttrycksfulla blÀckritningar. VÀlj bland över 90 stilvarianter, vÀlj blÀck och pappersfÀrg och dela sedan din skapelse pÄ ditt favoritnÀtverk. Vill du hÀnga din nya konst pÄ vÀggen? Inkwork har gÄtt ihop med CanvasPop för att leverera dina konstverk i ett kvalitetsutskrift direkt till din tröskel.

Ladda ner för $ 2,99

Flip

Den hĂ€r Ă€r cool. Flip Ă€r ett sĂ€tt att smidigt fĂ„nga och ladda upp video nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng. Öppna bara appen, hĂ„ll ned inspelningsknappen för att fĂ„nga en kort engagerande video och klippet laddas automatiskt upp sĂ„ att det kan delas. Jag vet, det finns appar som spelar in video, men det Ă€r nĂ„got spĂ€nnande för mig om en som fokuserar pĂ„ korta, loopande videor. Plus Flip har redaktörer som handplockar sina favoritklipp och skickar dem till appens Utforska-sida.

Ladda ner gratis

Mellan vÀggarna!

Between The Walls Àr en Pong-inspirerad enspelarsarkad med en twist. Studsa mellan vÀggarna och överlev sÄ lÀnge du kan. Plocka upp lÀgen, undvik hinder och behÀrska dina reflexer pÄ olika nivÄer. FÄ sÄ mÄnga poÀng som möjligt och bli först pÄ topplistorna. Du kan till och med samla mynt som du kan anvÀnda i butiken för att köpa nya skinn. Det hÀr Àr en av dessa pick-up-and-play-typ av spel, som alltid Àr en bra tid.

Ladda ner gratis

Mars Power Industries

Mars Power Industries Àr ett lugnt och enkelt pusselspel. Inga annonser, inga IAP, inga höga poÀng. Detta Àr bara en mÄ-bra, avkopplande hjÀrnan för den avslappnade pusselspelaren. Det finns 60 intressanta pussel, som varierar i svÄrigheter, och en konstig science fiction-berÀttelse berÀttas utan ord. Vad Àr det stora Mars-mysteriet? Du mÄste spela för att ta reda pÄ det.

Ladda ner för $ 2,99

Andra appnyheter vÀrda att kolla in