Revolut lanserar den nya smarta funktionen för optimal hantering av prenumerationer

Revolut lanserar den nya smarta funktionen för optimal hantering av prenumerationer

Revolut meddelar idag lanseringen av den nya funktionen för smart hantering av prenumerationer, ett nytt och enkelt sÀtt att spÄra alla prenumerationer, autogireringar och Äterkommande betalningar pÄ ett stÀlle. Kunden kommer att underrÀttas om ankomsten av en planerad betalning och eventuellt bristen pÄ medel som behövs för att tÀcka denna kostnad.

Med detta nya verktyg kommer Revolut-kunder att kunna se hur mycket de spenderar pÄ schemalagda betalningar med enskilda handlare och vid behov blockera dem snabbt utan att besöka webbplatserna för varje enskild tjÀnst. Att ha en översikt över alla dina prenumerationer pÄ ett stÀlle betyder att du kan identifiera eventuella oönskade eller inte lÀngre nödvÀndiga utgifter och lÄs den med en enkel touch för att spara pengar. Och om du Àndrar dig kan du alltid Äteraktivera shopping frÄn appen.

Som nÀmnts tidigare, kunderna de kommer att meddelas nÀr en betalning Àr planeradsÄ att du vet vad de ska betala och dÀrför alltid hÄlla ett öga pÄ sina utgifter. De kommer ocksÄ att meddelas nÀr det inte finns tillrÀckligt med pengar pÄ kontot för att tÀcka en planerad betalning sÄ att de kan fylla pÄ kontot i tid eller blockera betalningen.

LÄS OCH: Prime Day 2020 i Italien: all information du letar efter samlas pĂ„ en sida.

Framtiden för Revolut-plattformen beskrivs med tanke pÄ förklarade avsikt att lansera ytterligare funktioner som syftar till att hÄlla sina pengar under kontroll, till exempel meddelanden om slutet pÄ testperioderna för prenumerationer, sÄ att du kan bestÀmma i tid om du vill fortsÀtta eller blockera tjÀnsten.

Lyssna pĂ„ “05/10 – Numren pĂ„ Immuni, Note 20 Ultra pĂ„ DxOMark och nyheter för Revolut” pĂ„ Spreaker.