Rollectra / SemiRestore11 fÄr en ny uppdatering med sÀkrare körningsmetoder

Rollectra / SemiRestore11 fÄr en ny uppdatering med sÀkrare körningsmetoder

Utan hÀlarna för en Rollectra / SemiRestore11-uppdatering denna Labor Day-helg har utvecklaren och före detta Electra-teammedlem Pwn20wnd slÀppt en ny uppdatering av det icke-jailbreaking-verktyget pÄ tisdag. Den senaste uppdateringen ger verktygets versionsnummer upp till 1.1.2.-1.

Om du behöver en uppdatering, har uppdateringen som slÀpptes pÄ Labor Day-helgen lagt till iOS 11.3-11.4.X-enheter som fÀngslats med Electra. Dessutom lade det till ett nytt alternativ för att un-jailbreaking din telefon utan att förlora dina anvÀndardata.

Tisdagens Rollectra / SemiRestore11-uppdatering Ă€r en mindre uppföljning av den ovannĂ€mnda uppdateringen som enligt Pwn20wnd följer den ”rĂ€tta” proceduren för att Ă„terstĂ€lla enheten utan att förlora anvĂ€ndardata. Dessutom bör processen för att avbryta jailbreak utan att förlora anvĂ€ndardata betraktas som “sĂ€krare” frĂ„n Rollectra / SemiRestore11 version 1.1.2-1.

Du kan fĂ„ Rollectra / SemiRestore11 pĂ„ tvĂ„ sĂ€tt: 1) installation via Cydia, eller 2) installation via sidladdning. Den tidigare metoden Ă€r den mest praktiska och fungerar som ett utmĂ€rkt alternativ för dem som inte har problem med deras jailbreak. Det senare alternativet betraktas som en “fĂ€ngslad” installation och fungerar bĂ€st för dem som inte kan komma tillbaka till ett jailbroken-tillstĂ„nd.

Om du vill hÀmta det frÄn Cydia mÄste du lÀgga till Chariz / HASHBANG Productions-förvaret i din lista över Cydia-kÀllor. Förvarets URL Àr som följer:

https://cydia.hbang.ws/

Alternativt kan du anvĂ€nda nĂ„gon av följande nedladdningslĂ€nkar för att hĂ€mta och installera den “fĂ€ngslade” versionen av Rollectra / SemiRestore11:

Det borde inte ha nÄgon roll vilken version du installerar, eftersom de bara Àr olika sÀtt att uppnÄ samma resultat.

Vi har haft nÄgra frÄgor om varför nÄgon skulle vilja anvÀnda Rollectra / SemiRestore11, och det kommer verkligen ner till följande scenarier:

TÀnk pÄ att Rollectra / SemiRestore11 version 1.1.2-1 Ànnu inte stöder iOS 11.2.x. Pwn20wnd arbetar med att lÀgga till stöd i framtiden, sÄ hÄll ögonen öppna, sÄ uppdaterar vi alla nÀr det Àr dags.

Har du provat Rollectra / SemiRestore11-uppdateringen Àn? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.