Rollectra / SemiRestore11-uppdateringen ger stöd för iOS 11.3-11.4.x, lÀgger till förbÀttringar

Rollectra / SemiRestore11-uppdateringen ger stöd för iOS 11.3-11.4.x, lÀgger till förbÀttringar

Electra Àr det primÀra sÀttet att uppnÄ ett jailbreak pÄ iOS 11 idag, men det Àr fortfarande en bra idé att ha ett un-jailbreak-verktyg till hands om det skulle gÄ fel. Rollectra / SemiRestore11, slÀppt i juli av tidigare Electra Team-medlem Pwn20wnd, fyllde snabbt dessa skor. Den anvÀnde APFS-ögonblicksbilder för att ÄterstÀlla alla enheter som pwned med Electra till ett lagertillstÄnd.

FrÄn och med denna vecka slÀppte Pwn20wnd dock en uppdaterad version av verktyget. Version 1.1-2 finns bÄde som en uppgradering i Cydia och som ett separat fÀngelsepaket som kan laddas i sidorna Àven nÀr du inte Àr i ett jailbroken-tillstÄnd.

Rollectra / SemiRestore11 version 1.1-2 lÀgger till officiellt stöd för iOS 11.3-11.4.x, som Electra1131 gav officiellt stöd för i juli. Andra Àndringar som finns i denna version inkluderar:

Den nya funktionen ses som en valfri omkopplare lĂ€ngst ner i Rollectra11 / SemiRestore11-appen med titeln “Utför fullstĂ€ndig Ă„terstĂ€llning”:

Om du anvÀnder Rollectra / SemiRestore11 bör du verkligen övervÀga att ta tag i uppdateringen. Om du vill hÀmta det frÄn Cydia mÄste du lÀgga till Chariz / HASHBANG Productions-förvaret i din lista över Cydia-kÀllor. Förvarets URL Àr som följer:

https://cydia.hbang.ws/

För dem som har problem med att fÄ Electra1131-jailbreak att lyckas slÀppte Pwn20wnd ocksÄ en fÀngslad version av Rollectra / SemiRestore11 som kan laddas i sidorna Àven nÀr du inte Àr i ett jailbroken-tillstÄnd. Du kan anvÀnda nÄgon av följande nedladdningslÀnkar för att hÀmta och installera den:

Det borde inte ha nÄgon roll vilken version du installerar, eftersom de bara Àr olika sÀtt att uppnÄ samma resultat.

För dem pÄ iOS 11.2.x, sitt bara tÀtt. Pwn20wnd arbetar med en ny uppdatering för Rollectra / SemiRestore11 som snart kommer att ge officiellt stöd till ditt omrÄde. Naturligtvis kommer vi att uppdatera dig nÀr det hÀnder.

Har du laddat ner och provat den nya Rollectra / SemiRestore11-uppdateringen Ànnu? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.