Rota eller ta bort Android-enheter utan dator? Förklarade

Root or Unroot Any Android Device Without PC? Explanied

In Short Hacks: Numera talar vi öppet om “Android Rooting.” Varför behöver vi rota vĂ„r Android-enhet? MĂ„nga appar krĂ€ver beviljad root-tillstĂ„nd som WPA / WPS-testare för att hacka WiFi, nĂ„gra av Screen Recorder-appar eller installera nĂ„gon anpassad ROM dĂ€r.

Rota eller ta bort Android-enheter utan dator? Förklarad

Det finns mÄnga tekniker pÄ Internet som tillÄter en anvÀndare att rota sin Android-smartphone / surfplatta utan att anvÀnda dator eller PC. Men har du provat dessa knep? Om ja, kan det vara möjligt att fÄ av dem Àr vÀrdelösa och inte fungerar lÀngre, men dessa tekniker slutar med att visa att din enhet inte Àr kompatibel med root utan PC, antingen krÀver den anpassade ROM-skivor.

Om du har försökt hitta hur du tar bort en rotad Android-enhet, kunde du inte hitta nÄgon fungerande lösning. Ja! det hÀnder mig ocksÄ. Men i slutet har jag delat en fungerande lÀnk dÀr ni kan lÀra er ett fantastiskt sÀtt att rota din Android-enhet utan dator / dator, och vi lÀgger ocksÄ till hur man tar bort den igen.

LÀs ocksÄ: Hur man rotar Android-enhet utan dator / dator 2017

Tips nr 1: Hur tar man bort Android med PC?

Tja, varje blogg har delat Hur kunde du rota Android? Men ingen har nÄgonsin delats hur man tar bort den? DÄ kan detta enkla trick vara anvÀndbart för dem som letar efter Hur man tar bort en Android-enhet?

PÄ PC: Följ stegen nedan för att ta bort din Android-enhet

Steg 1: Du mÄste installera ett app- / programvarunamn KingoROOT.

Steg 2: Nu mÄste du ansluta din Android-enhet till din dator via USB-kabel. (Enhet som Àr rotad)

Steg 3: Klick “Ta bort roten”Att börja nĂ€r du Ă€r redo

Det hĂ€r Ă€r nĂ„gra grundlĂ€ggande steg som du skulle anvĂ€nda för att ta bort din enhet (ANVÄNDA PC)

Tips 2: Hur tar man bort Android med sjÀlva enheten?

Detta Ă€r ganska enkelt, som det var för PC. Allt du behöver göra Ă€r appen som du har anvĂ€nt för att ROTTA din Android, du mĂ„ste öppna den appen och i instĂ€llningsavsnittet mĂ„ste du söka ”HELT RÖTT.”Knacka pĂ„ det..och det kommer att ta bort din enhet sĂ€kert.

SÄ ovan Àr nÄgra nödvÀndiga steg för att ta bort din rotade enhet. Men du bör behöva oroa dig nÀr du rotar din enhet. För att göra det sÀkrare föreslÄr jag att du lÀr dig ett korrekt och automatiserat sÀtt att rotera din enhet utan att anvÀnda nÄgon dator / dator.

LÀs ocksÄ: Hur man rotar Android-telefonen pÄ ett KLICK

Sammanfatta: Tack! För att ha varit dÀr och lÀst en bra lÀsning pÄ detta inlÀgg. Hoppas att den hÀr metoden skulle vara den bÀsta tekniken för dig. Om det Àr sÄ glöm inte att dela det med andra sÄ att dina vÀnner ocksÄ kan bli medvetna om dessa sÄdana tricks för Android Rooting!