Roundup: iPhone Xs och Xs Max första intryck och videor

Roundup: iPhone Xs och Xs Max första intryck och videor

Det har gĂ„tt mindre Ă€n 24 timmar sedan Apples “Gather round” -evenemang. Vi har redan sett en lĂ„ng lista med första intryck inlĂ€gg och videor anlĂ€nder till tvĂ„ av de största stjĂ€rnorna i evenemanget, iPhone Xs och iPhone Xs Max. HĂ€r Ă€r en översikt över vad folk sĂ€ger om företagets nyaste flaggskeppsenheter.

CNBC startar vĂ„r sammanstĂ€llning med en titta pĂ„ 5,8-tums iPhone Xs, som den kallar en “underbar telefon.” Icke desto mindre, “HĂ„ller det, men det kĂ€ndes sĂ„ mycket som iPhone X att jag redan Ă€ger att jag inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ att jag skulle uppgradera. Det kommer troligen att tilltala mĂ€nniskor som missade förra Ă„rets iPhone X, som Apple slutar sĂ€lja, och det börjar till samma pris: $ 999. ”

MKBHD erbjuder en robust YouTube-video om de tvÄ enheterna. I stÀllet för att erbjuda en mini-recension, erbjuder den bara en genomgÄng av sina nya hÄrdvarufunktioner. Det Àr definitivt vÀrt din tid.

Av 6,5-tums iPhone Xs Max, som har samma internt som den mindre modellen, lyfter CNBC fram telefonens större skÀrm och bÀttre batteritid (jÀmfört med iPhone X).

Wall Street Journal föreslĂ„r att Apple kan ha saknade bĂ„ten genom att inte erbjuda ”unik funktionalitet” pĂ„ iPhone Xs Max pĂ„ grund av dess större storlek. ”Men dĂ€r Samsung ger stöd för stora telefoner, delad skĂ€rmvy och programvara som lĂ„ter dem fungera som stationĂ€ra datorer, behandlar Apple detta fortfarande som en iPhone. Bara större, förklarar det.

Över pĂ„ Gizmodo, beskriver iPhone Xs Max som “honking enormt, ”Och inte nödvĂ€ndigtvis pĂ„ ett bra sĂ€tt. Det förklarar, ”(vi) testade det och vi fann att det helt enkelt var för stort. VĂ„r tumme kunde faktiskt inte göra det frĂ„n ena sidan av skĂ€rmen till den andra, och det kĂ€nns lite besvĂ€rligt. ”

I sitt inlĂ€gg, Wired fokuserar pĂ„ Apples nya A12 bionic, som Ă€r det första 7-nanometer-chipet i en smartphone. Det förklarar rĂ€tt, detta “betyder att din iPhone kommer att kĂ€nnas snabbare, och apputvecklare kan utnyttja kraften för att göra alla möjliga roliga saker.”

Engadget samtal bĂ„da nya telefoner Ă€r “det nya normala”Och” tekniskt imponerande ”uppföljare till iPhone X. I slutĂ€ndan kallar det Ă€ndringarna pĂ„ telefonerna” vĂ€lkomna och imponerande men inte alltför dramatiska. ”

Slutligen bör du ocksÄ ta en titt pÄ hands-on frÄn Jonathan Morrison pÄ TLD Today. Det Àr insiktsfullt, roligt och tar bara 3 1/2 minuter inte för mycket tid.

Som en pÄminnelse kan du förbestÀlla en ny iPhone Xs / iPhone Xs Max frÄn och med imorgon den 14 september i mer Àn 30 lÀnder och territorier inklusive och.

iPhone Xs och iPhone Xs Max kommer att finnas tillgÀngliga i mer Àn 25 lÀnder och territorier inklusive och börjar fredagen den 28 september.