Roundup: tidiga första intryck och videor frÄn Apple Watch Series 4

Roundup: tidiga första intryck och videor frÄn Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 har den första betydande redesignen sedan den första bÀrbara enheten anlÀnde vÄren 2015. Naturligtvis har de som redan har sett den bÀrbara enheten pÄ nÀra hÄll mycket att sÀga. HÀr Àr en titt pÄ nÄgra av kommentarerna som gör rundorna.

Over at Time var mycket av fokus pĂ„ Apple Watch’s extra fastigheter. Det förklarar:

DÀr Apple Watch Series 3: s skÀrm kÀndes som att den var omgiven av nÄgon oskiljbar ram, lÀgger Series 4 över 30% mer skÀrmfastigheter till Apple Watch utan att det kÀnns besvÀrligt.

Är du orolig för skĂ€rmstorlekshoppet? Tiden sĂ€ger att du inte borde vara, och noterar “40- och 44-mmversionerna ser nĂ€stan identiska ut i bredd jĂ€mfört med sina föregĂ„ngare pĂ„ 38 och 42 mm.”

Under tiden var Engadget det mindre förĂ€lskad av enhetens större skĂ€rm och sĂ€ger att den “nĂ€stan kĂ€nns som en fotnot” och sedan noterar “Ja, de rundade kanterna och knappt dĂ€r ramarna Ă€r glĂ€djande att se, men det Ă€r i slutĂ€ndan en estetisk (och iterativ) uppgradering.”

Det avslutas med: ”Jag skulle till och med gĂ„ sĂ„ lĂ„ngt som att förklara detta som en trĂ„kig uppdatering, men pĂ„ ett sĂ€tt spelar det ingen roll. Apple hĂ€vdar redan att Apple Watch Ă€r nr 1-klockan av nĂ„got slag, smart eller inte. ”

Om du letar efter en snabb Apple Watch Series 4 hands-on, leta inte lÀngre Àn CNET, som spenderar drygt tre minuter för att fÄ dig upphetsad över Apples nÀsta stora sak:

Bland annat noterar The Wall Street Journal noggrant Apples beslut att lÀgg till fler komplikationer i Apple Watch-ansiktet, med tanke pÄ den större skÀrmen. Den tror:

Komplikationerna Àr en del av Apples bredare anstrÀngning att fÄ allt pÄ klockan att ske i fÀrre steg. Att knacka genom menyer Àr elÀndigt pÄ den lilla enheten, men att anvÀnda Siri för att starta appar eller göra enkla uppgifter fungerar ganska bra. Det Àr lÀttare för den nya modellen att vidta ÄtgÀrder pÄ ett meddelande snarare Àn att öppna en app. Denna klocka verkar vara för att titta pÄ, mer Àn att knacka pÄ, vilket kÀnns rÀtt.

Slutligen, för en Ànnu snabbare hands-on, kolla in den hÀr frÄn PCMag:

Apple Watch Series 4 anlÀnder till butiker i mÄnga omrÄden frÄn och med fredagen den 21 september med förbestÀllningar frÄn och med imorgon den 14 september.

Planerar du att köpa en ny Apple Watch i Är? LÄt oss veta nedan.