Så här ändrar du Admin Color Scheme i WordPress 3.8

Så här ändrar du Admin Color Scheme i WordPress 3.8

WordPress 3.8 introducerade en helt ny WordPress-dashboarddesign. Den nya designen är lyhörd, modern och vacker. En del av våra användare tyckte dock inte om det mörka färgschemat. Om du inte är ett fan av det mörka färgschemat, har du tur. Som standard kommer WordPress med 8 olika adminfärgscheman. I den här artikeln visar vi dig hur du ändrar adminfärgschemat i WordPress 3.8. Vi visar dig också hur du lägger till ännu fler adminfärgscheman för WordPress 3.8.

För de som inte har uppdaterat än så ser det mörka temat ut:

Nu om du vill byta till ett annat f√§rgschema, g√• helt enkelt till Anv√§ndare ¬ĽDin profil av ditt WordPress-administrat√∂rsomr√•de. D√§r ser du totalt 8 olika f√§rgscheman.

Standardadminfärgscheman i WordPress 3.8

Nu f√∂r att l√§gga till √§nnu fler adminf√§rgsteman m√•ste du installera och aktivera Admin Color Schemes-plugin. N√§r du har aktiverat plugin-programmet g√•r du helt enkelt till Anv√§ndare ¬ĽDin profil och du kommer att kunna se ytterligare 8 nya f√§rgscheman att v√§lja mellan.

Lägga till fler adminfärgscheman i WordPress 3.8

WordPress-administrationsfärgscheman ger användarna ett sätt att anpassa instrumentpanelen. För användare som tillbringar mycket tid i adminområdet, att skriva inlägg och moderera kommentarer, kan dessa färgscheman ge uppfriskande förändring i arbetsmiljön.

I vårt företag verkar standardfärgschemat och midnattfärgschemat vara favoriten. Förhoppningsvis kommer vi att få se fler adminfärgscheman och användargränssnitt iterationer i framtiden. För tillfället, prova dessa färgscheman.

Omröstning: vilken är ditt favoritfärgschema? Lämna en kommentar för att meddela oss.