SÄ hÀr avbryter du Apple Free Music Trial 2020

SÄ hÀr avbryter du Apple Free Music Trial 2020

SÄ hÀr avbryter du Apple Free Music Trial 2020

Apple Music-tjÀnsten Àr den populÀra musikstreamingtjÀnsten som erbjuder tre mÄnaders gratis provperiod för alla de nya prenumeranterna. Eftersom det erbjuder en gratis provperiod, mÄnga av dem registrerar sig bara för att anvÀnda gratis testtjÀnst i musikappen. Av nÄgra av de andra anledningarna bestÀmmer de flesta av dem att inte fortsÀtta med Apple Music Trial och vill avsluta endast före den kostnadsfria testversionen. Eftersom det kostar $ 9,99 per mÄnad och en familjeprenumeration Àr $ 14,99.

SÄ om du Àr den som inte vill fortsÀtta den hÀr musikströmningsappen kan du avbryta den kostnadsfria Apple Music Trial. Om du inte vet hur du ska göra och vad du ska göra, oroa dig inte, vi Àr hÀr med en lösning. HÀr kommer vi att förklara för dig hur du kan sÀga upp prenumerationen pÄ en gratis provperiod i Apple Music. Kolla in hela artikeln och följ de angivna stegen.

Det finns miljontals iOS-anvÀndare som har registrerat sig för denna kostnadsfria testtjÀnst. Det finns andra liknande musikappar som Amazon Music och Spotify som vÀxer vÀldigt snabbt Àn Apple Music. Men fortfarande har Apple Music starka följare med mer Àn 60 miljoner abonnenter. För att hÄlla sig i stark konkurrens med Amazon Music och Spotify har Apple fördubblat den kostnadsfria testperioden ocksÄ för studenter frÄn 3 mÄnader till 6 mÄnader. Efter den kostnadsfria provperioden mÄste eleverna betala 4,99 USD per mÄnad istÀllet för 9,99 USD per mÄnad.

Kontrollera ocksÄ: Topp 13 bÀsta iCloud Bypass-aktiveringsverktyg


Avbryt Apple Music-prenumerationen pÄ iPhone, iPad

Du kan avbryta ditt Apple Music-abonnemang direkt frÄn din iPhone, iPad eller iPod touch. Medan du gör detta behöver du inte anvÀnda iTunes pÄ en Mac eller PC. För att sÀga upp prenumerationen direkt frÄn iOS, gÄ till InstÀllningar> App och iTunes Store> Klicka pÄ Apple ID högst upp pÄ menyn. Se till att Apple ID Àr det som du vill avbryta Apple Music Free-testversionen med. Om det inte Àr detta ID loggar du ut och loggar in med rÀtt. Klicka nu pÄ Visa Apple-ID och ange lösenordet nÀr det ber.

Följ stegen och avbryt den kostnadsfria musikversionen pÄ Apple.

Öppna Apple Music-appen och klicka pĂ„ anvĂ€ndarkonto avatar som finns i det övre vĂ€nstra hörnet Klicka nu pĂ„ “Visa Apple-id“, Kommer det att be dig att ange ditt Apple ID-lösenord under prenumerationen klicka pĂ„Hantera”PĂ„ toppen ser du Apple Music Membership. Klicka sedan pĂ„ “Aktiva”-Knappen Sedan visar den alla detaljer om ditt Apple Music-medlemskap. Klicka pĂ„â€œPÅ”-Knappen bredvid den automatiska förnyelsen. Det kommer att finnas ett fönster som frĂ„gar “Inaktivera automatisk förnyelse ”? Klicka pĂ„ “StĂ€ng av”
Hur man avbryter gratis Apple Music-testversionDet Àr allt! Du har avslutat prenumerationen pÄ din Apple Music.

SÄ hÀr kan du sÀga upp abonnemanget pÄ Apple Music i iOS.

Kolla nu hur du avbryter gratis musiktjÀnst pÄ iTunes.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr tar du bort iCloud Activation Lock pÄ iOS 2020

Eftersom du har sagt upp din Apple Music-prenumeration debiterar Apple dig inga pengar nu. Men du kan inte lyssna pÄ alla lÄtar efter att de tre mÄnaders kostnadsfria testperioden har gÄtt ut. Om du vill sÀga upp din Apple Music-prenumeration följer du de angivna stegen och avbryter den. Det Àr vÀldigt enkelt att sÀga upp prenumerationen, eftersom vi har nÀmnt alla enkla steg som ska följas.

Avbryt Apple Music-prenumerationen i iTunesAvbryt Apple Music-prenumerationen i iTunes

Slutsats:

Vi vill sÀga att Apple Music verkligen Àr en bra musikstreamingsplattform för alla iOS-Àlskare men det finns nÄgra fördelar och nackdelar du mÄste tÀnka pÄ innan du betalar premien. TÀnk ocksÄ pÄ alternativen och vÀlj rÀtt för dig. Vi hoppas att du nu kan avbryta gratis Apple Music-test med hjÀlp av den hÀr artikeln och det var till hjÀlp för dig. Om du gör det kan du dela den hÀr artikeln med alla dina vÀnner. Det kommer att hjÀlpa oss att vÀxa mer och vi kommer att nÄ ut till mÄnga möjliga mÀnniskor. SkÄl!