SÄ hÀr fÄr du gammalt WordPress-administratörsgrÀnssnitt i WordPress 3.8

SÄ hÀr fÄr du gammalt WordPress-administratörsgrÀnssnitt i WordPress 3.8

Inte alla Àr kÀrleksfulla om det nya WordPress Admin-grÀnssnittet. Det Àr sÀkert modernt, lyhört, snyggt och snyggt, men nÄgra av vÄra anvÀndare tycker helt enkelt inte om det sÄ mycket. Om du Àr en av dem, har du tur. Skönheten i öppen kÀllkod Àr att om mÀnniskor vill Àndra nÄgot kan de komma med en egen lösning. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fÄr tillbaka det gamla WordPress-administrationsgrÀnssnittet i WordPress 3.8.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Först och frÀmst rekommenderar vi inte vÄra anvÀndare att fortsÀtta anvÀnda en gammal version av WordPress bara för att de inte gillar det nya administratörsgrÀnssnittet. Vi rekommenderar starkt att du uppdaterar WordPress till den senaste versionen om du inte redan har gjort det. DÀrefter vill vi att du ska titta och Àndra adminfÀrgscheman och se om det finns ett adminfÀrgschema som du vill anvÀnda.

Om du fortfarande Àr sÀker pÄ att du vill ha det gamla administratörsgrÀnssnittet Àr allt du behöver göra att installera och aktivera wp-admin classic plugin. Det fungerar ur lÄdan vid aktivering. Ditt administratörsgrÀnssnitt Àndras tillbaka till den gamla wp-admin UI-designen och layouten.

Det Àr allt, nu har du kraften och funktionerna i den senaste WordPress med administratörsgrÀnssnittet som du kÀnde dig bekvÀm med. LÄt oss veta vad handlar det om det nya administratörsgrÀnssnittet som du inte gillar? LÀmna en kommentar nedan eller gÄ med pÄ Twitter.