SÄ hÀr fÄr du Jetpack utan ett WordPress.com-konto med Slim Jetpack

Slim Jetpack Modules

Jetpack Àr en uppsÀttning plugins utvecklade av Automattic för att ge WordPress.com-funktionalitet till WordPress.org-anvÀndare. Trots det faktum att det Àr en av de mest nedladdade pluginsna i katalogen, tycker mÄnga inte om hur det tvingar anvÀndare att ansluta till WordPress.com för att anvÀnda moduler som inte har nÄgot behov av API. Tills du ansluter visar plugin en irriterande banner genom din instrumentpanel. För att inte tala om att mÄnga av dessa moduler fungerade bra tidigare utan autentisering tills dessa plugins slogs samman till Jetpack. Detta var anledningen till att vi gafflade karusellelementet och slÀppte karusellen utan Jetpack-plugin. Tja, om du Àr en av anvÀndarna som irriteras av dessa marknadsföringsgimmicks och du vill ha andra funktioner Àn bara karusellen, skulle du Àlska det hÀr. I den hÀr artikeln visar vi hur du fÄr Jetpack-funktioner utan ett WordPress.com-konto med Slim JetPack.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Slim Jetpack-plugin. Slim Jetpack Àr utvecklat och underhÄllet av Howard Mei som en oberoende gaffel av Jetpack. Det underhÄlls eller utvecklas inte av Automattic trots att plugin-katalogen nÀmner Automattic som författare.

Efter att ha aktiverat plugin, gÄ till InstÀllningar »Slim Jetpack. DÀr ser du tillgÀngliga moduler. Du kan selektivt aktivera de moduler du behöver och du behöver inte WordPress.com-konto för att aktivera dessa moduler.

Slim Jetpack-plugin stöder följande moduler:

Karuseldelning Stavning och grammatik Gravatar Hovercards KontaktformulĂ€r Kakelgallerier WP.me ​​KortlĂ€nkar Kortkod BĂ€ddar Anpassad CSS Mobiltema Vacker matematik Extra sidofĂ€lt Widgets OĂ€ndlig rullning

Slim Jetpack Àr inte kompatibelt med Jetpack sÄ du kan inte anvÀnda de tvÄ pluginsna tillsammans. Om du behöver prenumerationsmodulen, WordPress.com-statistik eller andra moduler som Àr beroende av WordPress.com API mÄste du istÀllet anvÀnda Jetpack.

Medan Jetpack Àr en fantastisk uppsÀttning plugins, gör marknadsföringsdelen det extremt irriterande. Men det fina med öppen kÀllkod Àr att mÀnniskor kan bygga vidare pÄ det. Slim Jetpack Àr ett utmÀrkt alternativ för anvÀndare som vill ha majoriteten av Jetpacks moduler utan att ansluta till WordPress.com. Vad tycker du om den hÀr frÄgan? Skulle du anvÀnda det hÀr pÄ din webbplats?