SÄ hÀr fixar du det missade schemalÀggningsfelet i WordPress

Missed Schedule Post

WordPress har denna underbara funktion som lÄter dig schemalÀgga inlÀgg som ska publiceras automatiskt vid en viss tidpunkt. Denna funktion Àr en komplett vÀlsignelse för resebloggare och bloggare som Äker pÄ semester. NÀr du befinner dig i en annan tidszon vill du inte oroa dig för att stÄ upp vid udda timmar för att publicera ett inlÀgg. Du kan helt enkelt koppla av och njuta av din semester medan WordPress schemalÀggningsfunktion gör jobbet Ät dig. Allt Àr bra tills du inser att hela ditt publiceringsschema har trasslat och ingen av dina inlÀgg publicerades nÀr du var borta. Om detta har hÀnt dig tidigare, eller om du Àr nÄgon som anvÀnder schemalÀggningsfunktionen regelbundet, vill du implementera detta trick för att förhindra att det saknas schemalÀggningsfelet. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du ÄtgÀrdar det missade schemalÀggningsfelet i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet WP Missed Schedule fix failed posts. Plugin Àr tillgÀnglig pÄ GitHub, du kanske vill se vÄr guide om hur du installerar WordPress-plugins frÄn GitHub.

Hur fungerar WordPress Missed Schedule Plugin?

Plugin letar efter inlÀgg som har missat sin schemalagda tid. Om den hittar ett inlÀgg som missade schemat kommer det att publiceras korrekt. För att spara resurser pÄ din server gör det detta var 5: e minut och fixar 5 objekt i varje cykel.

Nyligen berÀttade nÄgra av vÄra lÀsare att schemalÀggningsfunktionen inte fungerar för dem. Efter ytterligare undersökningar fann vi att det ocksÄ finns nÄgra klagomÄl om saknade schemalagda inlÀgg och schemalÀggningsfel i WordPress Trac. Vi fann att det faktiskt Àr ett problem med WordPress 3.5. Det planeras att lappas i nÀsta sÀkerhetsutgÄva 3.5.1.

Du undrar förmodligen om det hÀr problemet Àr nytt för WordPress 3.5, varför har plugin-programmet 37 000+ nedladdningar? Tja, plugin har funnits under en tid nu eftersom det hÀr problemet inte bara Àr med WordPress 3.5. Det hÀnder nÀr din serverkonfiguration inte fungerar bra med standard WP Cron. En grupp mÀnniskor pÄverkas emellertid av detta fel i WordPress 3.5 som bör fixas i version 3.5.1. För andra som har det hÀr problemet Àr det förmodligen ett webbhotellproblem.

PÄverkades du av denna frÄga? Om sÄ Àr fallet, förhoppningsvis löste den hÀr lösningen problemet. Om du fortfarande har problemet, eller om du hittat en annan ÄtgÀrd, berÀtta för oss i kommentarerna nedan.