SÄ hÀr fixar du grÀnsen för anpassade menyposter i WordPress

SÄ hÀr fixar du grÀnsen för anpassade menyposter i WordPress

Hej MĂ€nniskor, … ja, jag kom ocksĂ„ emot den hĂ€r menyfrĂ„gan / problemet … och fĂ„r jag sĂ€ga YIKES !!! NĂ„gonstans mellan 50- och 100-sidmarkeringen startade det sista objektet som jag satte pĂ„ menyn och / eller föll av huvudmenynavigationen! Vad?!!!

Noobs, och andra nördar, vet detta om det (problemet) … och jag talar bara för mitt eget fall, Ă€ven om jag gör det i hopp om att nĂ„gon som upplever samma mardröm kan ha nytta … sĂ„ hĂ€r gĂ„r vi.

Med “delad hosting” med HostGator … kommer det inte att finnas nĂ„got “suhosin” som tydligen Ă€r en patch / program etcetera för skriptfel med php som Ă€r utformat för att skydda “servrar” enligt en HostGator Rep, … nu, trots denna detalj fortsĂ€tter vi … vad som var viktigt i mitt fall, … att jag Ă€ntligen fick min HostGator-person, person nr 3 att förstĂ„, genom hela min plĂ„ga om problemet, var delen om ‘max_input_vars = 3000’.

Min HostGator-representant satte mig i vĂ€ntan, undersökte problemet och bestĂ€mde att ‘max_input_vars = 3000’ mĂ„ste placeras i php.ini-filen, … som endast HostGator har tillgĂ„ng till, … inte php.ini-filen som finns i min / vĂ„r ‘hem’ eller ‘root’ katalog, som jag / vi alla har tillgĂ„ng till, via vĂ„ra konton hos HostGator eller andra vĂ€rdleverantörer, genom att anvĂ€nda CPanel som vi ofta kallar denna Ă„tkomstpunkt.

Den hÀr php.ini-filen Àr pÄ inget sÀtt tillgÀnglig via internet av mig eller oss som kontoinnehavare med vÀrdkontotillgÄng, capiche? Bra och bra att veta.

Nu, vad jag gjorde, var att ta det som Alex, precis nedanför det hĂ€r inlĂ€gget sa att han skulle göra, och jag lade dessa rader med text / kod i en php.ini-fil som jag sedan placerade i mitt public_html-filomrĂ„de, inuti min ‘wp admin-mapp för den domĂ€n som jag arbetade med. För en tid trodde jag att den hĂ€r “fixen” fungerade, sedan i dag lade jag till fler sidor och “oh joy”, huvudmenyns navigeringsalternativ föll av linjen, knepigt !!

Tillbaka till problemet gick jag igenom hela detta inlĂ€gg och “Coretrac Ticket” -trĂ„den, som Ă€r lite över mitt huvud, men Ă€ndĂ„ var jag flitig och beslutsam. Och sedan tillbaka till brottet med HostGator-folket för pow-wow # 2, slutförde det samtalet och var tvungen att gĂ„ in igen, med person # 3 som var charmen.

Slutligen, vad jag lĂ€rde mig Ă€r att vad ‘max_input_vars = 3000’ hĂ€nvisar till Ă€r hur mĂ„nga sidor din installation / domĂ€n / WordPress kan ha, ‘3000’ betyder sidor. Min HostGator Rep ansluten till 5000 sidor.

SĂ„ jag lade till tvĂ„ nya testsidor pĂ„ plats med honom fortfarande i telefon och vi rapporterar “glĂ€dje”! Jippie! Jag borde nu kunna lĂ€gga till sidor efter min hjĂ€rta! Kan du ocksĂ„ uppleva WordPress JOY!

SkÄl,
Grej