SÄ hÀr fixar du sidofÀltet under innehÄllsfel i WordPress

Div Structure

Nyligen stÀllde en av vÄra anvÀndare oss frÄgan: hur man fixar sidofÀltet under innehÄllsfelet i WordPress. Det hÀr Àr inte första gÄngen, vi har fÄtt den hÀr frÄgan, sÄ vi bestÀmde oss för att skriva ett inlÀgg om den. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fixar sidofÀltet under innehÄllsfelet i WordPress.

Varför faller mitt sidofÀlt under mitt innehÄll?

Anledningen till att sidofÀltet faller under ditt innehÄll Àr att det finns ett HTML- eller CSS-fel i ditt tema.

Hur kan jag förhindra att mitt sidofÀlt faller under innehÄllet?

Vi har felsökt problemet för mÄnga anvÀndare. 9 gÄnger av 10 Àr orsaken densamma. Det finns ett oavslutat div-element pÄ sidan. Det kan ocksÄ vara sÄ att det finns ett extra div-element som stÀngs pÄ sidan vilket gör att det verkar som att ditt sidofÀlt ligger utanför wrap-elementet. SÄ vad betyder detta pÄ engelska? LÄt oss felsöka det steg för steg.

Är det nĂ„got som började hĂ€nda nyligen? HĂ€nder det bara pĂ„ ett visst inlĂ€gg eller sida? Om ditt svar Ă€r JA, Ă€r följande Ă„tgĂ€rd för dig.

Titta igenom allt som du Àndrat nyligen. Har du lagt till ett plugin? Gjorde nÄgra HTML-relaterade Àndringar? Har ditt specifika inlÀgg eller sidinnehÄll

-block i sig? Se till att de Àr ordentligt stÀngda. Ett av de bÀsta sÀtten att ta reda pÄ felet Àr att anvÀnda W3 Validator.

AnvÀnd det hÀr diagrammet för att förstÄ vad som hÀnder:

Om du skapar ett anpassat tema och det hÀr problemet hÀnder med dig kan det finnas nÄgra problem. En frÄga som vi redan har avslöjat för dig ovan. FÄ andra frÄgor kan vara:

Felaktigt breddförhÄllande. Om din containerbredd bara Àr 960 pixlar mÄste du hÄlla sakerna proportionella. Till exempel innehÄllsbredd 600px och sidofÀltets bredd 300px med 60px marginal mellan dem.

Den andra frÄgan kan vara flytande egendom. Du mÄste se till att du lÀgger till float: left; och flyta: rÀtt till lÀmpliga element. Om du inte gör det kommer det inte att fungera.

Vi hoppas att den hÀr artikeln har visat dig hur du fixar sidofÀltet under innehÄllsfelet i WordPress.