SÄ hÀr fixar du vit text och knappar som saknas i WordPress Visual Editor

Kitchen Sink

Nyligen rapporterade en av vĂ„ra anvĂ€ndare ett mycket udda problem med sin installation. NĂ€r de skrev ett inlĂ€gg kunde de inte se nĂ„gonting de skrev. Eftersom inlĂ€ggsredigerarens text var vit. Ännu viktigare, alla visuella redigerarknappar saknades och möjligheten att byta frĂ„n Visual till HTML fungerade inte. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du Ă„tgĂ€rdar problemet med den vita texten och de saknade knapparna i WordPress Visual Editor.

AnmÀrkning för nybörjare: Om du letar efter dolda knappar som du kan se i skÀrmdumpar pÄ andra webbplatser, letar du antagligen efter diskbÀnken. Du mÄste klicka pÄ ikonen DiskbÀnk för att se dessa andra alternativ som understrykning, kopia frÄn ord etc.

Vissa webbplatser anvÀnder ocksÄ TinyMCE Advanced-plugin för att lÀgga till olika andra knappar som inte finns som standard.

For resten av er som verkligen har problem med saknade knappar eller vit text i den visuella redigeraren, fortsÀtt sedan med den hÀr guiden.

Rensa webblÀsarens cache

Vid vÄr sökning hittade vi anvÀndare som tyder pÄ att rensning av webblÀsarens cache fungerade för dem. Det första du bör försöka göra Àr att rensa webblÀsarens cache eller anvÀnda en annan webblÀsare. Detta kan mycket vÀl vara ett problem med din dator.

Om det inte löser problemet, kanske problemet Àr med din installation?

Byta ut TinyMCE-skript

Det hÀr problemet kanske hÀnde efter att du uppdaterade? Tja, det Àr inte troligt, men kanske gick nÄgot fel i uppdateringsprocessen. Försök att ersÀtta / wp-includes / js / tinymce / folder med en ny kopia.

Fixa med wp-config

Om inget av ovanstÄende tricks fungerade för dig öppnar du filen och lÀgger till följande rad lÀngst upp efter php-öppningstaggen.

define('CONCATENATE_SCRIPTS', false);

Detta trick fixade problemet för vÄr anvÀndare som rapporterade det hÀr problemet. Vi hoppas att en av lösningarna som listas i den hÀr artikeln kommer att fixa din vita text och saknade knappar i WordPress visuella redigeringsproblem. Om du hittade en annan lösning som fungerade för dig, vÀnligen dela den i kommentarerna.