SÄ hÀr fixar du WordPress FeedBurner-flöden som inte uppdateras

SÄ hÀr fixar du WordPress FeedBurner-flöden som inte uppdateras

Tidigare har vi visat dig hur du stÀller in FeedBurner för din WordPress-webbplats. Nyligen hade vi ett problem hÀr pÄ WPBeginner dÀr vÄrt Feedburner-flöde inte uppdaterades. Vi publicerade ett inlÀgg för 8 timmar sedan och vÄrt flöde uppdaterades fortfarande inte. Efter att ha pratat och undersökt lyckades vi hitta flera potentiella lösningar. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fixar WordPress FeedBurner-flöden som inte uppdateras.

Uppdatering: Vi rekommenderar inte lÀngre att anvÀnda FeedBurner eftersom det Àr en döende produkt full av buggar. LÀs den hÀr artikeln för att se varför du inte ska anvÀnda FeedBurner och ta reda pÄ alternativen.

Aktivera Pingshot

Om du följde vĂ„r steg-för-steg-guide för att stĂ€lla in FeedBurner, borde du redan ha Pingshot aktiverat. Om du inte har gjort det bör du försöka aktivera det. NĂ€r du har loggat in pĂ„ FeedBurner vĂ€ljer du ditt flöde och klickar pĂ„ fliken publicera högst upp pĂ„ instrumentpanelen. I den vĂ€nstra kolumnen ser du nu en knapp för “Pingshot”. Klicka pĂ„ detta och vĂ€lj “aktivera”. Detta kommer att fĂ„ ditt flöde att pinga varje gĂ„ng det finns en uppdatering.

Vissa anvÀndare föreslog att detta löste problemet för dem. Eftersom vi redan hade aktiverat detta var det inte en lösning för oss. SÄ vi hoppade in i fliken Felsök i FeedBurner dÀr den berÀttade för oss att pinga vÄrt flöde.

Ping ditt flöde

PĂ„ fliken “felsöka” klickar du pĂ„ lĂ€nken “pinging feedburner”. Detta leder dig till en sida dĂ€r du kan skriva in din bloggs URL. Tryck pĂ„ “Ping Feedburner” -knappen för att uppdatera ditt flöde omedelbart snarare Ă€n att vĂ€nta pĂ„ Feedburners automatiska uppdatering som sker var 30: e minut.

ping

Vi försökte göra det, men det fungerade inte. Det returnerade fel med att sĂ€ga ogiltig adress. Återigen i forum föreslog folk att detta fungerade för dem. Men som du kan se med vĂ„r reaktion fungerade det inte för oss. NĂ€r vi rullade ner i listan med felsökningsalternativ fanns det möjlighet att synkronisera ditt flöde igen.

Synkronisera ditt flöde igen

PĂ„ felsökningssidan om du rullar ner till botten hittar du en knapp mĂ€rkt “Resync Now”. Om du klickar pĂ„ det rensas Feedburners cache och fyller pĂ„ det med ditt nya innehĂ„ll. Vi klickade pĂ„ den knappen och “WOOT” den fixades.

synkronisera pÄ nytt

VÄrt nya innehÄll visas nu pÄ flödet, men varför skulle vi behöva göra det varje gÄng? Det borde finnas en lösning som skulle lösa problemet permanent. Efter att ha gjort lite mer undersökning fann vi att problemet orsakades av caching-plugin. Vi gjorde en snabb undersökning och hittade flera anvÀndare som hade det hÀr problemet nÀr vi anvÀnde W3 Total Cache. Frederick Townes, utvecklare av detta plugin, hade ocksÄ föreslagit en fix för dessa.

Inte cache-flöden

Som en sista utvĂ€g, om du har en cacheplugin som W3 Total Cache eller WP-Supercache installerad kan du behöva rensa cacheminnet frĂ„n din adminpanel eller helt enkelt inaktivera caching av feeds. Även om detta Ă€r skrivet för W3 Total Cache, fungerar en liknande metod för andra plugins. GĂ„ till “Performance” i den vĂ€nstra kolumnen. Under det borde det finnas ett alternativ för “Page Cache”. Klicka pĂ„ den och avmarkera sedan rutan som lĂ€ser “Cache-flöden: webbplats, kategorier, taggar, kommentarer”. Detta förhindrar att ditt plugins cache sĂ€kerhetskopieras och att Feedburner inte kan visa nytt innehĂ„ll.

cache

Observera ocksÄ att FeedBurner inte bearbetar en originalflöde över 512 kb. Om du stöter pÄ det hÀr problemet mycket (eller mÀrker att lösningarna i den hÀr artikeln inte fungerar), minska antalet inlÀgg som visas i dina WordPress-flöden genom att gÄ till InstÀllningar & raquo-lÀsesidan.

Nu har du sÀttet att fixa WordPress FeedBurner-flöden som inte uppdateras. Fungerade dessa metoder för dig? eller försökte du nÄgot annat som fungerade? LÄt oss veta i kommentarerna.