SÄ hÀr fixar du WordPress Post Pagination Döljer innehÄll i RSS-flöde

SÄ hÀr fixar du WordPress Post Pagination Döljer innehÄll i RSS-flöde

Nyligen klagade en av vÄra anvÀndare till oss om WordPress-paginering som gömde hela innehÄllet i deras RSS-flöde. Efter en snabb undersökning visar det sig att detta Àr ett WordPress-kÀrnfel (# 10984) som rapporterades för 4 Är sedan och fortfarande inte Àr fixat. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fixar WordPress-paginering som döljer innehÄll i RSS-flöden.

Problemet uppstÄr nÀr du delar dina WordPress-inlÀgg pÄ flera sidor, och om du har stÀllt in RSS-flöden för att visa fulltext, kommer dina RSS-flöden bara att visa innehÄllet pÄ den första sidan i inlÀgget (dvs. före tagg).

Tack och lov har en av bidragsgivarna, Simon Wheatley, lagt upp ett arbete som fixar felet.

Allt du behöver göra Àr att lÀgga till den hÀr koden i ditt temas funktioner.php-fil eller i ett platsspecifikt plugin:function wpb_full_text_for_feeds( $content ) {
	if ( ! is_feed() )
		return $content;
	global $post;
	$content = $post->post_content;
	return $content;
}

add_filter( 'the_content', 'wpb_full_text_for_feeds', -100 );


OvanstÄende kod lÀgger till ett filter till_innehÄllet sÄ att feeds kan visa fullstÀndigt inlÀggsinnehÄll och ignorera paginering (se fler exempel pÄ hur du lÀgger till innehÄll i dina RSS-feeds). Förhoppningsvis kommer problemet att lösas snart i en framtida version av WordPress. Fram till dess kommer denna lösning att se till att dina prenumeranter fÄr hela innehÄllet i sin RSS-lÀsare.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att ÄtgÀrda WordPress-inlÀggets paginering i RSS-flöden. LÄt oss veta vad du tycker genom att lÀmna en kommentar nedan eller gÄ med pÄ Twitter och Google+.