SÄ hÀr hanterar du sidor i WordPress med Advanced Page Manager

SÄ hÀr hanterar du sidor i WordPress med Advanced Page Manager

Ofta anvÀnder anvÀndare huvudsakligen sidor för att bygga sina WordPress-webbplatser (se skillnaden mellan inlÀgg och sidor i WordPress). Detta gör att de kan bygga en statisk webbplats med en valfri bloggsida. Det blir dock svÄrare att hantera sidor med standardgrÀnssnittet pÄ en större webbplats. I den hÀr artikeln visar vi hur du hanterar sidor i WordPress med Advanced Page Manager.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Advanced Page Manager. Plugin fungerar ur lÄdan och det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera. GÄ bara till Pages och se plugin-programmet i aktion.

Advanced Page Manager Àndrar standardsideskÀrmen för att göra den mer kraftfull för webbplatser med mÄnga sidor. Den anvÀnder ett Ajax-baserat grÀnssnitt för att utföra sidhanteringsuppgifter utan att ladda om sidan.

Du kommer att mÀrka administrationslÀnkar under varje sida som gör att du snabbt kan utföra olika ÄtgÀrder utan att ladda om sidan.

Det Àndrar ocksÄ sidstatus till och för publicerade och opublicerade sidor. Genom att klicka pÄ lÀnken nedanför en sida Àndras status till online.

Att hantera förÀldra- och barnsidor blir ocksÄ enklare. Klicka bara pÄ lÀnken nedanför en sida för att Àndra dess position. För framsidan av din webbplats, kolla in vÄr handledning om hur du visar en lista med underordnade sidor för en överordnad sida i WordPress.

Flytta sidor och hantera barnsidor

Du kommer ocksÄ att mÀrka att istÀllet för en knapp högst upp pÄ sidans skÀrm finns det nu en knapp bredvid varje sida. Genom att klicka pÄ knappen kan du lÀgga till en ny sida precis före, efter eller som en undersida för en viss sida. Du kan ocksÄ vÀlja antal sidor du vill lÀgga till, vilket gör att du kan lÀgga till flera sidor samtidigt.

LĂ€gga till sidor i Advanced Page Manager

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att effektivt hantera sidor pÄ din WordPress-webbplats.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.