SÄ hÀr inaktiverar du inlÀggsversioner i WordPress och minskar databasstorleken

SÄ hÀr inaktiverar du inlÀggsversioner i WordPress och minskar databasstorleken

Postrevisioner Àr en utmÀrkt funktion som WordPress har att erbjuda men för vissa anvÀndare Àr det kanske inte det bÀsta alternativet. För anvÀndare som har begrÀnsat databasutrymme eller för anvÀndare som skapar WordPress som ett CMS dÀr de inte behöver spara automatiskt kan de helt enkelt inaktivera funktionen Postrevisioner i WordPress genom att följa den hÀr guiden. Genom att minska databasstorleken kan du ocksÄ pÄskynda din webbplats.

Öppna i din WordPress-rotkatalog och lĂ€gg till följande kod:

define('AUTOSAVE_INTERVAL', 300 ); // seconds
define('WP_POST_REVISIONS', false );

Den hÀr koden inaktiverar alla framtida Àndringar som ska sparas och det kommer ocksÄ att öka ditt autosparningsintervall frÄn 60 sekunder till 300 sekunder, sÄ det betyder att ditt inlÀgg kommer att sparas automatiskt var femte minut istÀllet för varje minut.

OvanstÄende kod tar inte bort dina tidigare versioner som redan sparats i din databas. För att ta bort alla tidigare versioner mÄste du besöka PHPMyAdmin och köra följande SQL-frÄga.

DELETE FROM wp_posts WHERE post_type = "revision";

Detta bör inaktivera postrevisioner och ta bort alla tidigare sparade postrevisioner som lagrats i din databas.

Ansvarsfriskrivning: Vi föreslÄr inte att Postrevisioner Àr ett dÄligt alternativ. Denna handledning Àr endast för dem som befinner sig i en situation dÀr de behöver minska sin databasstorlek.