SÄ hÀr justerar du Siri röstÄterkoppling pÄ Apple Watch

apple watch siri voice feedback Set Timer

Trött pĂ„ att Siri pratar tillbaka varje gĂ„ng du ber om nĂ„got pĂ„ din Apple Watch? Även om det Ă€r vĂ€ldigt omtĂ€nksamt av Siri att erkĂ€nna din begĂ€ran, kanske du inte vill höra den. Till exempel, bara för att du ber Siri att stĂ€lla in en timer i 10 minuter betyder inte att du vill höra en bekrĂ€ftelse pĂ„ att nedrĂ€kningen har börjat.

Du kanske inte kan inaktivera Siris feedback, men du kan justera instÀllningarna för att tysta ner Siri. SÄ hÀr justerar du Siri-röstÄterkoppling pÄ din Apple Watch.

Ändra instĂ€llningarna för Siri röstĂ„terkoppling

Du kan bara Àndra Siri röstÄterkopplingsalternativ pÄ din Apple Watch. Det betyder att det för nÀrvarande inte finns nÄgot alternativ för det i Watch-appen för din iPhone. SÄ följ bara dessa steg:

1) SpÀnn fast din Apple Watch, ange ditt lösenord och öppna instÀllningar.

2) Knacka AllmÀn.

3) BlÀddra ner till och knacka pÄ Siri.

Apple Watch InstÀllningar Siri

4) DÄ ser du följande alternativ: Alltid pÄ, kontroll med tyst lÀge och endast hörlurar.

Apple Watch Siri Feedback

Av dessa tre alternativ, Endast hörlurar Àr i princip den bÀsta som hindrar Siri frÄn att prata utan att behöva tysta din Apple Watch. Det finns dock en sak till du kan göra och det Àr att justera volymen för Siri.

1) Öppna instĂ€llningar app pĂ„ din Apple Watch.

2) Knacka AllmÀn.

3) BlÀddra ner till och knacka pÄ Siri.

4) Vrid volym ner till noll.

Apple Watch InstÀllningar Siri Volym

Förhoppningsvis kommer ett alternativ att helt inaktivera Siri-feedback att titta pÄ OS pÄ vÀgen, men Ätminstone har du ett par anstÀndiga lösningar under tiden.

Packar upp den

Som du kan se finns det för nÀrvarande inget sÀtt att stoppa Siri frÄn att ge feedback pÄ din Apple Watch. Men med en liten justering kan du Ätminstone tysta ner Siri. AnvÀnder du nÄgot av dessa alternativ för att hindra Siri frÄn att prata för mycket pÄ din klocka? LÄt oss veta!

Och se till att kolla in fler Apple Watch-tips medan du besöker.