SÄ hÀr kontrollerar du versioner för inlÀggstyper i WordPress

SÄ hÀr kontrollerar du versioner för inlÀggstyper i WordPress

InlÀggsversioner ger dig ett enkelt sÀtt att Ängra Àndringar, ÄterstÀlla inlÀgg och ÄtergÄ till gamla utkast. Men mÄnga anvÀndare tror att för mÄnga versioner kan öka deras sÀkerhetskopieringsstorlekar, öka efterfrÄgan och pÄverka webbplatsens totala prestanda. Det Àr lÀtt att inaktivera efterrevisioner, men för att göra det mÄste du redigera konfigurationsfilen. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du kontrollerar Àndringar för inlÀggstyper i WordPress med ett enkelt anvÀndargrÀnssnitt.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera pluginprogrammet WP Revisions Control. Vid aktivering, besök bara InstÀllningar »Skriva för att kontrollera revisioner.

Rulla ner lite pÄ skrivinstÀllningssidan sÄ kommer du att mÀrka det nya WP Revisions Control-avsnittet. Du kan definiera antalet versioner du vill lagra för varje inlÀggstyp.

Om du inte anvÀnder nÄgra anpassade inlÀggstyper kommer du bara att se inlÀgg och sidor hÀr, annars kommer pluginet att lista alla dina inlÀggstyper.

Om du vill spara alla versioner för en inlÀggstyp, lÀmna bara fÀltet tomt och WordPress lagrar alla versioner för den inlÀggstypen.

NÀr du Àr klar klickar du bara pÄ knappen för att lagra dina instÀllningar.

Det Àr allt, vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att kontrollera revisioner för inlÀggstyper i WordPress. Du kanske ocksÄ vill ta en titt pÄ hur du tar bort gamla inlÀggsversioner i WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.