SÄ hÀr lÀgger du till administratörskolumnvy för att organisera sidor i WordPress

SÄ hÀr lÀgger du till administratörskolumnvy för att organisera sidor i WordPress

Huvudskillnaden mellan inlÀgg och sidor Àr att sidor kan vara hierarkiska. Men nÀr de visas pÄ WordPress visas underordnade sidor pÄ en sida med en före dem. Detta fungerar bra för de flesta anvÀndare, men för webbplatser som har mÄnga sidor och hierarkiska anpassade inlÀggstyper kan det vara mycket svÄrt för mÀnniskor att hitta barnsidor. I den hÀr artikeln visar vi hur du lÀgger till administratörskolumnvy för att organisera sidor och anpassade inlÀggstyper i WordPress.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Admin Column View plugin. Plugin fungerar ur lÄdan och det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera. GÄ helt enkelt till Sidor »Kolumnvy för att se dina sidor i kolumner.

Admin-kolumnvy visar sidor och undersidor i kolumner. Genom att klicka pÄ en överordnad sida visas dess undersidor i en kolumn bredvid överordnad kolumn. Detta ger en mycket bÀttre anvÀndarupplevelse nÀr du hanterar anpassade inlÀggstyper och sidor pÄ webbplatser som anvÀnder WordPress som ett anpassat CMS.

Se demo-videon nedan för att fÄ en bÀttre kÀnsla för det:

Prenumerera pÄ WPBeginner

Vi testade det med bÄde WordPress 3.8 (RC-2) och WordPress 3.7.1. Det fungerade bra pÄ bÄda, men sÄg bra ut i det nya administratörsgrÀnssnittet i WordPress 3.8.

För anvÀndare som Ànnu inte uppgraderar till WordPress 3.8 kan de prova det nya grÀnssnittet med MP6-plugin.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till kolumnvy pÄ sidor och andra hierarkiska inlÀggstyper i WordPress. LÄt oss veta vad du tycker om det och hur du planerar att anvÀnda det pÄ dina webbplatser genom att lÀmna en kommentar nedan.