SÄ hÀr lÀgger du till anpassade knappar med Post Editor-knappar i WordPress

Post Editor Buttons

Har du nĂ„gonsin funnit ett behov av att lĂ€gga till kortkoder eller anpassade stylingar nĂ€r du skriver inlĂ€gg? Är det nĂ„got du anvĂ€nder ofta? Om sĂ„ Ă€r fallet kommer du att gilla den hĂ€r artikeln. Vi har tillgĂ€ngliga kortkoder, men ibland Ă€r det svĂ„rt att förklara det pĂ„ en webbplats med flera författare. Vi tittade runt och hittade en ganska enkel lösning. Varför lĂ€gger vi inte bara till anpassade knappar i vĂ„r postredigerare. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du lĂ€gger till anpassade knappar i WordPress med Post Editor-knappar.

Obs! Det hÀr tricket gÀller endast redigerarens HTML-lÀge.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Allt du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin Post Editor Buttons Fork. NÀr du vÀl har aktiverat gÄr du till menyn InstÀllningar »Knappar för redigerare. DÀr kan du lÀgga till sÄ mÄnga knappar som möjligt.

Detta exempel pÄ skÀrmdump visar hur vi lÀgger till en ny knapp som gör att vÄra anvÀndare enkelt kan infoga nÀsta sidkod.

NÀr du har sparat instÀllningarna kan du se att knappen Àr hÀr.

InlÀggsredaktörens knappar Exempel

För att göra Àndringar i Visual Editor bör du övervÀga att anvÀnda TinyMCE Advanced plugin som har mÄnga alternativ pÄ egen hand.