SÄ hÀr lÀgger du till en Facebook-följeknapp för författare pÄ WordPress

Facebook Follow Button

Inte varje blogg behöver en facebook-fansida. Om du har en personlig blogg kan du enkelt anvÀnda din Facebook-profil och prenumerationsfunktionen för att lÄta anvÀndare följa dig pÄ facebook. I likhet med liknande rutan erbjuder facebook en följeknapp som anvÀndarna kan anvÀnda pÄ sina webbplatser. Nyligen frÄgade en av anvÀndarna oss hur man lÀgger till en Facebook-följeknapp i WordPress. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till en Facebook-följeknapp för författare i WordPress.

För enstaka författarbloggar kan du bara hĂ€mta koden frĂ„n sidan Facebook Sociala plugins och klistra in den i dina mallar eller en widget. Å andra sidan mĂ„ste webbplatser med flera författare ta nĂ„gra steg till.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

LÀgga till Facebook Follow-knappen för en WordPress-blogg för en enda författare

För en enda WordPress-webbplats Àr det enklaste sÀttet att lÀgga till en Facebook Follow-knapp genom att hÀmta koden frÄn Facebook Social Plugins-webbplats och klistra in den i din WordPress-temamall, widget eller en sida.

Manuellt lÀgga till Facebook-följeknapp frÄn Facebooks sociala plugins-webbplats

Ange helt enkelt anvÀndarens Facebook-profil-URL sÄ skapar facebook automatiskt en förhandsgranskning av följ-knappen till höger. VÀlj en layout och konfigurera utseendet pÄ pluginprogrammet och klicka sedan pÄ knappen. Kopiera koden pÄ fliken