SÄ hÀr lÀgger du till en utvald bildkolumn i din WordPress-administratörspanel

Featured image column on the posts screen in WordPress admin area

För de av er som inte vet hur man lĂ€gger till miniatyrer av inlĂ€gg (utvalda bilder), men du bör lĂ€sa vĂ„r artikel om hur du lĂ€gger till miniatyrer för inlĂ€gg i WordPress. Om du redan vet hur du gör detta kommer du att förstĂ„ hur anvĂ€ndbart det skulle vara att ha alla dina utvalda bilder lagt till pĂ„ sidan “redigera inlĂ€gg” snarare Ă€n att behöva öppna varje inlĂ€gg för att se dem. Detta Ă€r exakt vad Featured Image Column Plugin gör.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

För att komma igĂ„ng mĂ„ste du installera och aktivera plugin-programmet Kolumn för utvalda bilder. Det finns ingen alternativskĂ€rm för detta plugin. Allt det gör Ă€r att lĂ€gga till en extra kolumn innan pĂ„ sidan “redigera inlĂ€gg” för att visa den utvalda bilden om den finns.

Du kan Àndra standardbilden genom att anvÀnda följande kod i din functions.php-fil:


function my_custom_featured_image_column_image( $image ) {
    if ( !has_post_thumbnail() )
        return trailingslashit( get_stylesheet_directory_uri() ) . 'images/no-featured-image';
}
add_filter( 'featured_image_column_default_image', 'my_custom_featured_image_column_image' );

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀra dig hur du lÀgger till en utvald bildkolumn i din WordPress-adminpanel. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr lista över 14 bÀst utvalda plugins och tutorials för WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.