SÄ hÀr lÀgger du till ett utgÄngsdatum i klibbiga inlÀgg pÄ WordPress

SÄ hÀr lÀgger du till ett utgÄngsdatum i klibbiga inlÀgg pÄ WordPress

AnvÀnder du klibbiga inlÀgg i WordPress för att markera dina utvalda inlÀgg pÄ din blogg? Om sÄ Àr fallet, vet du förmodligen att varje klibbigt inlÀgg mÄste stÀngas av manuellt. Nyligen bad en av vÄra anvÀndare oss om ett enklare sÀtt att automatiskt ta bort klibbiga frÄn klibbiga inlÀgg. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till ett utgÄngsdatum i klibbiga inlÀgg pÄ WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin för Expire Sticky Posts. NÀr detta plugin Àr aktiverat fungerar det ur lÄdan och har ingen separat instÀllningssida.

Om du nu vill lÀgga till ett utgÄngsdatum i ett klibbigt inlÀgg Àr allt du behöver göra att gÄ till redigeringsskÀrmen för ett inlÀgg eller skapa ett nytt inlÀgg.

Under metaboxen hittar du en ny instÀllning mÀrkt. Klicka pÄ lÀnken Redigera bredvid den för att visa ett datumfÀlt.

VÀlj bara datumet nÀr du vill att det klibbiga inlÀgget ska bli ett normalt inlÀgg och tryck pÄ uppdateringsknappen.

Det Àr allt, ditt klibbiga inlÀgg upphör automatiskt det angivna datumet, och det kommer att behandlas som alla andra vanliga inlÀgg efter det datumet.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till ett utgÄngsdatum i klibbiga inlÀgg pÄ WordPress. Du kanske ocksÄ vill ta en titt pÄ vÄra handledning om hur du lÀgger till klibbiga inlÀgg för kategorier och anpassade inlÀggstyparkiv.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.