SÄ hÀr lÀgger du till Facebook Skicka-knapp i WordPress

SÄ hÀr lÀgger du till Facebook Skicka-knapp i WordPress

Tidigare visade vi dig hur du lĂ€gger till Facebook Like-knappen i WordPress. Liknande-knappen gjorde det möjligt för dina anvĂ€ndare att gilla / dela dina blogginlĂ€gg med sina vĂ€nner pĂ„ Facebook. Nyligen har Facebook tillkĂ€nnagett ett nytt tillskott till denna liknande knapp som kallas “Skicka-knappen”. Skicka-knappen lĂ„ter dina anvĂ€ndare dela dina blogginlĂ€gg med sina vĂ€nner som finns pĂ„ Facebook, liksom de som inte Ă€r pĂ„ Facebook. De kan ocksĂ„ anvĂ€nda skicka-knappen för att skicka meddelandet till Facebook-grupper som de Ă€r en del av. TĂ€nk pĂ„ detta som en e-post – den hĂ€r knappen pĂ„ steroider eftersom den har den sociala kontakten med den. Varje skicka rĂ€knas som ett liknande pĂ„ Facebook. NĂ€r nĂ„gon gillar ett inlĂ€gg delas det med alla deras vĂ€nner. Men pĂ„ grund av hundratals vĂ€nner som varje person har, Ă€r nyhetsflödet trĂ„ngt med sĂ„ mĂ„nga andra saker som gör att ditt inlĂ€gg ignoreras för det mesta. Skicka-knappen Ă€r hĂ€r för att lösa det problemet, för nu kan anvĂ€ndare faktiskt föreslĂ„ ditt inlĂ€gg för utvalda vĂ€nner / grupper som gör att du kan fĂ„ GARANTIERad exponering eftersom de flesta kontrollerar sina Facebook-meddelanden. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du lĂ€gger till Facebook Skicka-knappen i din WordPress-blogg.

Obs: Ibland visar Facebook inte rÀtt miniatyrbild eller rÀtt titel som standard. För att förhindra problemet bör du lÀgga till Facebook Open Graph Meta Data i din WordPress.

Nu nĂ€r du vet att detta Ă€r anvĂ€ndbart kan vi lĂ€gga till det i dina WordPress-inlĂ€gg. Öppna först din fil i ditt temas mapp och klistra sedan in följande kod i din loop (i vissa teman mĂ„ste du hitta loop.php-filen för att göra detta):


<div id="fb-root"></div>
<script src="https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:send href="<?php echo get_permalink(); ?>" font=""></fb:send>

Men problemet med ovanstÄende kod Àr att det inte Àr den bÀsta metoden. Facebook Send Button kan bara fungera bra nÀr det Àr i kombination med liknande-knappen för utan det har det ingen social effekt. SÄ lÄt oss visa dig hur du kombinerar liknande-knappen och Send-knappen i en som vi har den i det hÀr inlÀgget ovan.


<div id="fb-root"></div>
<script src="https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like href="<?php echo get_permalink(); ?>" show_faces="true" width="450" send="true"></fb:like>

FrÄn och med nu fungerar inte skicka-knappen med iFrame-versionen av Gilla-knappen, sÄ du mÄste anvÀnda den pÄ detta sÀtt.

NÀr du klistrar in koden Àr du klar. Du borde se nÄgot liknande det vi har högst upp i vÄrt inlÀgg. (Klicka pÄ knappen för att se dess funktionalitet)

Det finns andra parametrar och alternativ för detta plugin.

Om du vill visa vÀnikonerna under knappen bör du anvÀnda parametern:

show_face = true

Om du vill visa den enkla knappen med endast rÀkningen och inget annat, vill du anvÀnda parametern:

layout = box_count

Om du vill ha ett mörkare fÀrgschema för din knapp mÄste du anvÀnda parametern:

fÀrgschema = mörk

Om du vill Àndra texten frÄn Gilla till Rekommendera, anvÀnd sedan parametern:

action = rekommendera

Vi tror att den hÀr skicka-knappen kommer att vara till stor hjÀlp. Eftersom det Àr vÀldigt nytt har vi inte informationen för att presentera det för vÄra anvÀndare om hur mycket det hjÀlper oss, men om du prenumererar pÄ vÄrt nyhetsbrev kan du vara sÀker pÄ att fÄ uppdateringar om detta och andra hÀftiga marknadsföringstrick som hjÀlper dig att vÀxa din blogg.