SÄ hÀr lÀgger du till Facebook Style Autocomplete för WordPress-inlÀgg

Mentionable Preview

Gillar du autofullstÀndig funktionalitet pÄ Facebook som lÄter dig enkelt nÀmna personer, platser och sidor som du vill tagga? Skulle det inte vara trevligt om du enkelt kunde nÀmna dina Àldre artiklar med ett enkelt @ omnÀmnande? I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till autoslutförande i Facebook-stil i din WordPress-postredigerare.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera det nÀmnda plugin-programmet. Vid aktivering, besök bara InstÀllningar »NÀmnbar för att konfigurera plugininstÀllningarna.

InstÀllningssida för nÀmnt plugin

Som standard Àr insticksprogrammet aktiverat för inlÀgg. Du kan aktivera den för sidor, mediatillÀgg och andra inlÀggstyper du vill ha.

NÀr du Àr klar med att konfigurera insticksprogrammet, spara dina Àndringar och gÄ över till inlÀggsredigeraren för att se det i aktion.

Allt du behöver göra Àr att skapa ett nytt inlÀgg pÄ WordPress eller redigera ett befintligt. Se till att du anvÀnder den visuella redigeraren.

I postredigeraren lÀgger du till @ underteckna och börja skriva titeln pÄ ett inlÀgg som du har publicerat pÄ din webbplats. NÀmnbart kommer automatiskt att föreslÄ inlÀgg som du kan lÀnka till.

Automatisk komplettering av inlÀggstitlar i WordPress

VÀlj sedan bara inlÀgget och tryck Enter pÄ tangentbordet. NÀmnbart kommer att lÀgga till lÀnken till inlÀgget med inlÀggstitel som ankartext.

Detta bör definitivt göra intern lÀnkning lÀtt för dig och hjÀlp med din SEO pÄ sidan.

Det Àr allt. Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till autofyll i Facebook-stil för inlÀggslÀnkar i WordPress. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr handledning om hur du bÀddar in Facebook-statusinlÀgg i WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.