SÄ hÀr lÀgger du till Google Pac-Man-spel till din WordPress-blogg

SÄ hÀr lÀgger du till Google Pac-Man-spel till din WordPress-blogg

Pac-Man Àr ett klassiskt spel som mest alla som anvÀnder en dator har hört talas om och spelat tidigare. För inte sÄ lÀnge sedan firade Google Pac-Mans 30-Ärsjubileum genom att visa Pac-Man-klotter pÄ dess första sida i 48 timmar. Det blev viralt eftersom alla hittade en koppling till spelet och de spelade detta beroendeframkallande spel i timmar. Tja, i den hÀr artikeln ger vi dig ett sÀtt att lÀgga till Google Pac-Man-spelet i ditt WordPress-blogginlÀgg eller sida för att dina anvÀndare ska ha lite kul.

Först mÄste du ladda ner och installera WordPress-plugin: Google Pac-Man för WordPress.

Skapa ett inlÀgg eller en sida och titeln vad du vill. LÀgg till kortkoden i inlÀggets innehÄll: [pacman]

Kortkoden drar automatiskt spelet och visar det pÄ din webbplats. Det har till och med ett alternativ för flera spelare. Det hÀr Àr ett spel pÄ hela 255 nivÄ, sÄ ibland kan din anvÀndare spendera timmar pÄ det. Ja, vi vet att det Àr ett helt slöseri med tid för dina anvÀndare, men det Àr ett roligt slöseri med tid och det ger nÄgra bra minnen.

Glöm inte att klistra in instruktionen om att spela i ditt inlÀgg:

AnvÀnd piltangenterna för att flytta pac-mannen runt och klicka pÄ lÀnken tvÄ gÄnger för att inkludera en andra spelare (som anvÀnder A, S, W, D-tangenterna för att flytta runt).

Vad vÀntar du pÄ? LÀgg till det hÀr pluginet och ge dina anvÀndare möjlighet att ha kul.

Google Pac-Man för WordPress