SÄ hÀr lÀgger du till Klicka-för-tweet-rutor i dina WordPress-inlÀgg

SÄ hÀr lÀgger du till Klicka-för-tweet-rutor i dina WordPress-inlÀgg

Har du sett de vackra offertlÄdorna pÄ populÀra webbplatser som uppmuntrar anvÀndarna att twittra? Dessa klicka för att tweeta offertlÄdor Àr mycket effektiva för att öka ditt webbplatsengagemang och fÄ fler delningar pÄ Twitter. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till klicka för att tweet-rutor i dina WordPress-inlÀgg och sidor.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte vill titta pÄ videohandledningen kan du fortsÀtta lÀsa textversionen nedan:

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Better Click To Tweet. För mer information, se vÄr steg-för-steg-guide om hur du installerar ett WordPress-plugin.

Efter aktivering lĂ€gger plugin till ett nytt menyalternativ mĂ€rkt ‘Better Click to Tweet’ i ditt WordPress-administrationsfĂ€lt. Om du klickar pĂ„ den kommer du till insticksidan för insticksprogrammet.

BÀttre instÀllningar för Click to Tweet-insticksprogram

PĂ„ instĂ€llningssidan mĂ„ste du först ange ditt Twitter-handtag. Den kommer att anvĂ€ndas i tweets sĂ„ hĂ€r ‘via @wpbeginner’. Detta hjĂ€lper dig att se konversationer och tweets frĂ„n ditt Twitter-konto.

Om du sedan vill anvÀnda dina egna korta webbadresser markerar du kryssrutan bredvid alternativet AnvÀnd kort webbadress.

Glöm inte att klicka pÄ knappen Spara Àndringar för att lagra dina instÀllningar.

LÀgga till en Click to Tweet-ruta i WordPress-inlÀgg

Nu nÀr du har konfigurerat plugin-programmet Àr du redo att lÀgga till klicka för att tweet-rutor och citat till dina WordPress-inlÀgg och -sidor.

GÄ över för att skapa ett nytt inlÀgg eller redigera ett befintligt.

Plugin kommer med en enkel kortkod för att lÀgga till klicka för att tweet-rutor var som helst i dina inlÀgg eller sidor. LÀgg bara till kortkoden sÄ hÀr:

[bctt tweet=”Text of the tweet goes here”]

SÄ hÀr ser det ut pÄ din webbplats.

Förhandsgranskning av en Klicka för att Tweet-ruta i ett WordPress-inlÀgg

Plugin lÀgger automatiskt till en lÀnk tillbaka till ditt inlÀgg sÄvÀl som ditt Twitter-handtag till inlÀgget nÀr en anvÀndare klickar för att tweeta.

Kortkoden kommer med nÄgra extra parametrar som hjÀlper dig att anpassa tweet-rutan.

Till exempel skulle du mĂ€rka att den lĂ€nkade knappen “klicka för att tweeta” inte Ă€r en nofollow-lĂ€nk. Du kan Ă€ndra det till en nofollow-lĂ€nk genom att lĂ€gga till ett nofollow-attribut till kortkoden sĂ„ hĂ€r:

[bctt tweet=”Text of the tweet goes here” nofollow”yes”]

Du kan ocksÄ Àndra ankartexten pÄ knappen genom att lÀgga till snabbparameter i kortkoden sÄ hÀr:

[bctt tweet=”Text of the tweet goes here” prompt=”tell a friend”]

Ändra klicka för att tweeta knapptext

Om du av nÄgon anledning inte vill inkludera webbadressen till inlÀgget eller ditt Twitter-handtag i tweeten, sÄ tillÄter plugin-programmet dig ocksÄ att göra det.

Du behöver bara lÀgga till din webbadress och via parametrar till kortkoden, sÄ hÀr:

[bctt tweet=”Text of the tweet goes here” url=”no” via=”no”]

Ändrar utseendet pĂ„ Click to Tweet-rutan

Detta plugin kommer faktiskt med ett premiumtillÀgg som har fler stilar som du kan anvÀnda för din klicka för att tweet-rutan.

Det lÄter dig ocksÄ enkelt lÀgga till anpassade regler med CSS.

Anslut helt enkelt till din WordPress-webbplats med en FTP-klient och gÄ till / wp-content / plugins / better-click-to-tweet / assets / css / folder.

Leta reda pÄ filen bcttstyle.css och ladda ner den till din dator.

DÀrefter mÄste du gÄ till / wp-content / uploads / mappen pÄ din webbplats och sedan ladda upp filen bcttstyle.css frÄn din dator.

Du kan nu redigera den hÀr filen och alla Àndringar du gör kommer att Äterspeglas i alla klicka för att tweet-rutor pÄ din webbplats.

Ett annat sÀtt att göra det Àr att kopiera innehÄllet i plugin-programmets CSS-fil och klistra in dem som anpassad CSS i ditt tema med hjÀlp av anpassaren. PÄ sÄ sÀtt kan du enkelt redigera CSS enklare med liveförhandsgranskning.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀra dig hur du enkelt lÀgger till klicka för att tweet-rutan till dina WordPress-inlÀgg och sidor. Du kanske ocksÄ vill se vÄr lista över mest efterfrÄgade Twitterhacks och plugins för WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.