SÄ hÀr lÀgger du till kundfakturor för enkla digitala nedladdningar i WordPress

SÄ hÀr lÀgger du till kundfakturor för enkla digitala nedladdningar i WordPress

Om du driver en e-handelswebbplats kanske dina kunder vill skriva ut fakturor för deras köp. Vi anvÀnder Easy Digital Downloads pÄ vÄr OptinMonster-webbplats. Easy Digital Downloads Àr ett e-handelsplugin för WordPress, vilket gör att du kan sÀlja saker online. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till kundfakturor till Easy Digital Downloads i WordPress.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin för EDD Invoices. NÀr du aktiverar skapar du helt enkelt en ny sida i WordPress. Denna sida kommer att anvÀndas för att visa fakturor till anvÀndarna.

Ge den hÀr sidan en lÀmplig titel och skriv in [edd_invoices] kortkod.

LÀgga till kortkoden pÄ fakturasidan

Nu Àr det dags att konfigurera fakturainstÀllningarna. Besök bara instÀllningssidan för Easy Digital Downloads under Nedladdningar »InstÀllningar och klicka pÄ fliken.

InstÀllningar för EDD-fakturor

VĂ€lj sedan sidan du just skapade som fakturasida och fyll i din företagsinformation. Glöm inte att trycka pĂ„ knappen ‘Spara Ă€ndringar’ för att lagra dina instĂ€llningar.

Det Ă€r allt. Dina kunder kan nu se lĂ€nken “Generera faktura” pĂ„ deras köphistoriksida.

Skapa fakturalÀnk pÄ inköpssidan

Om du vill placera en lÀnk till fakturageneratorn i kundens inköpskvitto-e-post, följ stegen nedan.

För att redigera e-postanvÀndaren fÄr för sitt köp, mÄste du besöka Nedladdningar »InstÀllningar och klicka pÄ fliken.

LÀgga till fakturalÀnk till e-postreciepter

Byt sedan till vanlig textredigerare och lÀgg till lÀnken i det hÀr formatet:

Generera faktura

Glöm inte att ersÀtta exempel.com med ditt eget domÀnnamn och tryck pÄ knappen Spara Àndringar för att lagra dina instÀllningar.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till fakturor till Easy Digital Downloads i WordPress. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr guide om hur du skapar fakturor för klienter som anvÀnder WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.