SÄ hÀr lÀgger du till LÀs det senare Knappar i dina WordPress-inlÀgg

Pocket - Read it Later

Vi vet alla att lÀgga till verktyg för att hjÀlpa anvÀndare att dela och spara innehÄll, kan förbÀttra anvÀndarupplevelsen och betydligt pÄverka ÄtervÀndandegraden. Oavsett om det Àr en Pinterest-knapp, Google+-knappen eller en Facebook-liknande-knapp, syftet Àr att uppmuntra anvÀndare att engagera sig i ditt innehÄll. I den hÀr artikeln visar vi hur du lÀgger till en lÀs senare-knapp i dina WordPress-inlÀgg. Detta ger dina lÀsare ett bekvÀmt sÀtt att lÀsa ditt innehÄll senare pÄ vilken enhet som helst.

Vi kommer att anvÀnda ett online bokmÀrkesverktyg som heter Pocket för att lÀgga till lÀs det senare knapparna i WordPress. Pocket Àr tillgÀngligt för alla enheter (iOS, Android, Kindle, PC och som webblÀsartillÀgg).

LĂ€gga till fickan – LĂ€s den senare knappen med plugin

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin för Pocket Read it Later Links. Efter att ha aktiverat plugin-programmet kan du gÄ till InstÀllningar »Ficka LÀs det senare LÀnkar för konfiguration av var du vill visa lÀs-senare-knapparna.

Pocket LĂ€s det senare LĂ€nkar

Du kan vÀlja att lÀgga till lÀs-senare-knapparna pÄ alla sidor, bara pÄ hemsidan, bara pÄ enskilda inlÀgg och sidor, eller sÄ kan du till och med styra utdata i ditt tema genom att anvÀnda funktionen de har tillhandahÄllit. Som standard Àr knappen LÀs den senare inriktad pÄ höger sida av ditt innehÄll. Om du vill anpassa det kan du anvÀnda alternativrutan Anpassad CSS. Ett exempel pÄ knappen lÀs det senare skulle se ut sÄ hÀr:

LÀs den senare knappen i inlÀgget

LĂ€gga till ficka – LĂ€s den senare-knappen utan ett plugin

Även om det plugin som vi nĂ€mnde ovan fungerar bra genererar det en enkel, mĂ€rkt knapp som inte matchar det officiella Pocket-mĂ€rket. Om du Ă€r bekant med hur WordPress-teman fungerar och du Ă€r bekvĂ€m med att göra tweaks kan du anvĂ€nda den officiella GetPocket-knappen.

Officiella fickknappar

GÄ till Pocket for Publishers-sidan för att fÄ koden för din Pocket-knapp. Det finns tre layoutalternativ tillgÀngliga. Du kanske anvÀnder andra sociala delningsplugins (t.ex. twitter) sÄ vÀlj layout som matchar de andra sociala knapparna pÄ din webbplats.

Kopiera koden och klistra in den i dina temafiler var du Àn vill visa den. Om du bara vill visa den pÄ dina enskilda inlÀggssidor, klistrar du in koden i din single.php-fil.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till en lÀs den senare-knappen i dina WordPress-inlÀgg. Skulle du lÀgga till nÄgot liknande pÄ din webbplats? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.