SÄ hÀr lÀgger du till Live Stream i WordPress med Live Theme

SÄ hÀr lÀgger du till Live Stream i WordPress med Live Theme

SÀndning av liveströmmar har alltid varit en önskan hos mÄnga bloggare, men det fanns inget stort tema att hantera det i WordPress. Tja, den vÀntan Àr över. Vi informerades av John Saddington frÄn Standard Theme om att de har skapat ett nytt tema som fokuserar pÄ direktsÀndning som heter Live Theme.

Live Theme Ă€r ett videocentrerat WordPress-tema utformat för liveevenemangssĂ€ndningar, community-interaktion och överallt fantastiskt. Byggt pĂ„ kodbasen för Standard-temat, lĂ„ter detta tema dig bĂ€dda in direktsĂ€ndningar frĂ„n tredje part som Ustream eller Livestream. Innan du sĂ€nder ett evenemang kan du bygga upp en hype genom att visa en framtrĂ€dande timer som rĂ€knar ner till lanseringsögonblicket. Dessutom kan du uppmuntra delning genom att anvĂ€nda facebookomrĂ„det som rekommenderar mĂ€nniskor att sprida ordet och den animerade twitterströmmen som fĂ„ngar chattare före evenemanget för att hĂ„lla anvĂ€ndarna engagerade. Du kan ocksĂ„ tjĂ€na pengar pĂ„ sĂ€ndningen med roterande “bumper” -bilder som guidar besökare till sponsorer.

NÀr du gÄr live med din sÀndning tappar nedrÀkningstimern och de roterande stötfÄngarna ut och videoströmmen bleknar in. Besökare kan fortfarande fortsÀtta att interagera med varandra via twitter runt din #hashtag. Uppdaterbara sidor med flikar ger information utan att avbryta din ström och hÄlla anvÀndaren pÄ samma sida. För att ytterligare öka engagemanget finns ett valfritt fotostreamomrÄde tillgÀngligt för fotografering som tagits under evenemanget.

Live Theme har en mycket anvÀndarvÀnlig adminpanel. Det Àr inte bara intuitivt, det levereras med integrerade plugins. Hela syftet med detta tema Àr att vara inbyggd redo att gÄ, dÀrför ska du inte förlora timmar av försök och fel nÀr du försöker hitta de perfekta widgetsna. De Àr redan hÀr inbyggda för att spara tid och anstrÀngning.

Live Theme Ă€r ett betalt tema som kostar $ 99 79 $ för en standardlicens och $ 149 $ 129 för en supportlicens om du anvĂ€nder den exklusiva kupongen “WPBEGINNER20”.

TÀnkte du pÄ att starta en sÀndningssida? Tja, hÀr Àr din möjlighet att göra det med WordPress. Skaffa Live-tema nu.