SÄ hÀr lÀgger du till Prenumerera pÄ nyhetsbrev i WordPress-kommentarer

SÄ hÀr lÀgger du till Prenumerera pÄ nyhetsbrev i WordPress-kommentarer

Ofta kommer du att se bloggar som har möjlighet att prenumerera pÄ kommentarer kryssrutan i kommentarfÀltet. Nu Àr den hÀr funktionen bra eftersom allt anvÀndaren behöver göra Àr att klicka pÄ kryssrutan sÄ kommer de att prenumerera. Undrar du hur? Tja, anvÀndaren ger redan sin e-post för att kommentera. Du kan anvÀnda samma e-postmeddelande om de klickar pÄ kryssrutan. Skulle det inte vara kul om du kan göra samma sak för att skapa din e-postlista? Ja det Àr möjligt i WordPress. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till prenumerera pÄ nyhetsbrevsalternativet i WordPress-kommentarer.

Slutresultat:

Allt du behöver göra installera och aktivera plugin som heter WP-Leads. Detta plugin integreras med MailChimp, Constant Contact och Salesforce. Om du Àr en av de mÄnga Aweber-anvÀndarna bör du anvÀnda det officiella Aweber-webbformulÀrprogrammet.

NÀr du har installerat den gÄr du till plugins-alternativet för att integrera med den tjÀnst du vill ha. För MailChimp mÄste du anvÀnda din API-nyckel. För Aweber mÄste du bara ansluta det till ditt konto om vi har rÀtt.

Anpassa andra instÀllningar sÄ Àr du klar. Det Àr en kodfri lösning, och vi anvÀnder den sjÀlva.