SÄ hÀr lÀgger du till Quicktags i WordPress-formulÀr

Enable quicktags for comment form

Som standard tillÄter WordPress-kommentarrutan besökare att anvÀnda nÄgra grundlÀggande HTML-taggar i sina kommentarer. De flesta bloggare Àr dock inte medvetna om detta och de flesta anvÀndare vet inte hur man skriver HTML. Om du har eller vill ha specifik formatering för dina kommentarer kan du verkligen dra nytta av den hÀr artikeln. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du lÀgger till quicktags i WordPress-kommentarformulÀr som gör att du bÀttre kan utforma varje kommentarelement samtidigt som du ger dina anvÀndare massor av snabbtaggar att arbeta med.

Vad Àr en Quicktag?

Du undrar förmodligen vad som Àr quicktags? Quicktags Àr knappar som du kan erbjuda anvÀndare att enkelt utforma sina kommentarer. Till exempel Àr en enkel knapp till fet markerad text en quicktag. NÀr du ser ett verktygsfÀlt som har möjlighet att fetstil, kursivera, lÀgga till rubriker, etc, Àr det alla quicktags. Nu nÀr du vet vad som Àr quicktags, lÄt oss ta en titt pÄ hur du kan lÀgga till dessa i ditt kommentarformulÀr.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Hur man lÀgger till kommentarblankett

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Basic Comment Quicktags. NÀr den Àr aktiverad mÄste du besöka InstÀllningar »Diskussion och markera rutan bredvid quicktags-alternativet.

Klicka pÄ knappen Spara Àndringar för att lagra dina instÀllningar. Du kan nu besöka ett enda inlÀgg pÄ din webbplats och blÀddra ner till kommentarformulÀret. Du kommer att se en grundlÀggande formateringsverktygsfÀlt ovanför kommentarstextomrÄdet.

WordPress-formulÀr med grundlÀggande quicktag-knappar

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till grundlÀggande quicktags för HTML-formatering i kommentarform. Du kanske ocksÄ vill se vÄr guide om hur du utformar WordPress-formulÀr.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.