SÄ hÀr lÀgger du till verifieringskoder i ditt WordPress RSS-flöde

Hur man skapar anpassade RSS-flöden i WordPress

Ofta nÀr WordPress-bloggare registrerar sig för utgivarkonton frÄn tredje part som Digg och andra, mÄste de verifiera ÀganderÀtten. De flesta tjÀnster erbjuder flera alternativ för verifiering, till exempel att lÀgga till metataggar i rubriken, ladda upp en tom fil och lÀgga till innehÄll i RSS-flödet. Den hÀr artikeln kommer att anvÀnda Digg.com som ett exempel eftersom Digg version 4 har denna nya funktion som kallas auto feed syndication för utgivare. Det enda sÀttet att verifiera Àr att lÀgga till verifieringskoderna i ditt RSS-flöde. Efter att vi publicerat om vÄrt konto pÄ digg gick mÄnga av vÄra anvÀndare med. Vi fick en begÀran om att göra en handledning om detta Àmne eftersom det var förvirrande för nybörjare.

NÀr Digg ber dig att lÀgga till innehÄllet i ditt RSS-flöde betyder det för dig att lÀgga till det i ditt nÀsta inlÀgg. SÄ du mÄste skapa ett nytt inlÀgg (behöver inte handla om den tjÀnsten). Det kan vara vilket inlÀgg som helst, och du mÄste lÀgga till koden lÀngst ner pÄ inlÀgget. Till exempel om din nyckel Àr:

6ca1386293854e5d835d3f430df34700

dÄ kommer du att lÀgga till:

Anledningen till att du lĂ€gger till extra element före och efter Ă€r sĂ„ att den hĂ€r koden inte visas för dina anvĂ€ndare, men den lĂ€ggs fortfarande till i RSS-flödet. NĂ€r du har lagt till den hĂ€r koden mĂ„ste du vĂ€nta i cirka 20 – 30 minuter för att ditt flöde ska uppdateras (speciellt om du anvĂ€nder Feedburner).

Koden kan gÄ var som helst, helst lÀngst ner. NÀr ditt konto har verifierats kan du ta bort koden frÄn ditt inlÀgg. Om du lÀgger till det i Digg den hÀr veckan, var noga med att prova det flera gÄnger och lÄt sidan laddas helt innan du klickar pÄ nÄgot. Digg Àr vÀldigt buggy eftersom det Àr nytt. Glöm inte att följa WPBeginner pÄ Digg medan du Àr pÄ digg.