SÄ hÀr lÀgger du till ytterligare anvÀndarprofilfÀlt i WordPress-registrering

Adding an additional form field to user profile registration

WordPress har ett bra anvÀndarhanteringssystem, det Àr dÀrför mÄnga anvÀnder det för att skapa webbplatser och bloggar med flera författare. Anledningen till att WordPress-anvÀndarhantering Àr sÄ kraftfull Àr att den lÄter dig utöka funktionaliteten. Ofta fÄr vi e-post frÄn anvÀndare som frÄgar oss hur Site X har en sÄ bra anvÀndarprofilsida eller registreringssida. I de flesta fall lÀgger dessa webbplatser till ytterligare anvÀndarprofilfÀlt för att samla in och visa annan anvÀndarinformation som deras twitter, facebook, bloggflöde etc. I den hÀr artikeln visar vi hur man lÀgger till ytterligare anvÀndarprofilfÀlt i WordPress-registrering. Genom att anvÀnda den hÀr metoden kan du samla in ytterligare information som att frÄga anvÀndare om de vill registrera sig för ditt nyhetsbrev nÀr du registrerar dig, be dem om deras twitter-ID, deras adress etc.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Cimy User Extra Fields-plugin. NÀr plugin Àr aktiverat, gÄ till InstÀllningar »Cimy User Extra Fields för att konfigurera plugin-alternativ.

LÀngst ner pÄ sidan hittar du LÀgg till nytt fÀlt form. Cimy User Extra Fields lÄter dig lÀgga till olika typer av fÀlt. Du kan lÀgga till text, textarea, kryssruta, bild, webbadress och andra inmatningstyper. Med hjÀlp av dessa fÀlt kan du lÀgga till ytterligare anvÀndarregistrering och profilfÀlt. Ange namn, etikett och beskrivning för fÀltet.

Granska Regler för att konfigurera regler för just detta fÀlt och slutligen tryck pÄ LÀgg till fÀlt knapp.

Konfigurera regler för ytterligare anvÀndarprofilregistreringsfÀlt

SÄ hÀr kommer det att visas pÄ standardsidan för WordPress-registrering:

WordPress-anvÀndarregistreringssida med extra fÀlt

Registrerade anvÀndare kan se och uppdatera detta ytterligare fÀlt genom att redigera sin anvÀndarprofil i WordPress.

Extra fÀlt pÄ anvÀndarprofilsidan

Cimy User Extra Fields-plugin har ett alternativt grÀnssnitt för att hantera de ytterligare anvÀndarprofilfÀlten. GÄ till AnvÀndare »Utökade anvÀndare för att hantera utökade anvÀndarprofiler. En administratör kan uppdatera ytterligare profilfÀlt för enskilda anvÀndare och flera anvÀndare samtidigt.

Hantera utökade anvÀndarprofilfÀlt

Cimy User Extra Fields-plugin kan ocksÄ anvÀndas för att Àndra ditt standardregistreringsformulÀr. Du kan be anvÀndarna att tillhandahÄlla ytterligare information som redan ingÄr i anvÀndarprofilsystemet pÄ WordPress, men som inte visas pÄ registreringssidan som standard. NÄgra av dessa fÀlt Àr för- och efternamn, webbadress etc. För att aktivera dessa befintliga fÀlt, gÄ till registreringssidan InstÀllningar »Cimy User Extra Fields och rulla ner till WordPress dolda fÀlt avsnitt. Du kan till och med tillÄta anvÀndare att vÀlja ett lösenord vid registrering.

Aktivera WordPress dolda anvÀndarprofilfÀlt pÄ registreringssidan

Med detta plugin kan du lÀgga till ytterligare anvÀndarprofilfÀlt i WordPress-registrering som inte bara lÄter dig skapa kraftfulla registreringssidor i WordPress, men det ger dig ocksÄ möjlighet att skapa detaljerade anvÀndarprofilsidor. Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlper dig att utöka anvÀndarhanteringen i WordPress för att förbÀttra din webbplats. Vilken typ av registrerings- och anvÀndarprofilfÀlt skulle du lÀgga till pÄ din webbplats? AnvÀnder du detta plugin eller ett annat plugin som gör samma sak pÄ din webbplats? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.