SÄ hÀr ökar du dina e-posttillval med nyhetsbrevregistrering för WordPress

Newsletter Signup Configuration

Alla vill veta hur man kan öka sin e-postliststorlek. Nyligen har vi börjat anvÀnda ett plugin som heter Newsletter Sign-Up for WordPress som ger dina anvÀndare olika sÀtt att prenumerera pÄ ditt nyhetsbrev via e-post. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du kan öka din e-postoptimering med hjÀlp av tillÀgget Nyhetsbrev för WordPress.

Funktioner

LĂ€gg till en “anmĂ€lan till vĂ„rt nyhetsbrev” kryssruta i ditt kommentarformulĂ€r eller registerformulĂ€r (inklusive BuddyPress- eller MultiSite-formulĂ€r) LĂ€gg till ett anpassningsbart nyhetsbrevsregistreringsformulĂ€r som en widget. BĂ€dda in ett anpassningsbart registreringsformulĂ€r i dina inlĂ€gg eller sidor med hjĂ€lp av kortkoden. BĂ€dda in ett registreringsformulĂ€r i dina mallfiler genom att ringa nsu_signup_form (); AnvĂ€nd MailChimp, YMLP API, Aweber eller nĂ„gon annan tredje parts leverantör av nyhetsbrev. Fungerar med de flesta större e-postlisttjĂ€nster pĂ„ grund av formulĂ€rmimiceringsfunktionen. Kompatibel med WYSIWYG-widgets för att möjliggöra enkel widgettextredigering.

Hur man stÀller in nyhetsbrevregistrering

Det första du behöver göra Ă€r att installera och aktivera insticksprogrammet för nyhetsbrev. Efter aktivering ser du ett nytt menyalternativ i instrumentpanelen som heter “Newsl. Bli Medlem”. Klicka pĂ„ det för att konfigurera instĂ€llningarna. Eftersom vi anvĂ€nder MailChimp kommer vi att visa hur du stĂ€ller in detta med MailChimp.

Vi bestÀmde oss för att anvÀnda MailChimp API, sÄ vi klickade pÄ kryssrutan. Om du klickar pÄ de smÄ frÄgeteckenikonerna tar det dig till lÀmplig sida som visar hur du fÄr din API-nyckel och list-ID. Vi ville lÀgga till anvÀndarna i en viss intressegrupp: varje vecka. Detta gör att vi bara kan skicka dem e-post varje vecka (hÄlla anvÀndarna nöjda). Se bilden nedan:

Sedan finns det ett alternativ för Checkbox-instÀllningar. Du kan lÀgga till kryssrutan i ditt kommentarformulÀr och anvÀndarregistreringsformulÀr. de flesta av instÀllningarna pÄ den hÀr sidan Àr ganska sjÀlvförklarande.

Registreringsruta för nyhetsbrev InstÀllningar

Det finns en formulÀrinstÀllnings- och konfigurationssugarsida. FormulÀrinstÀllningar Àr endast om du anvÀnder kortkodsfunktionen eller lÀgger till den i sidofÀltet (med widgets). Configuration extractor Àr verkligen praktiskt verktyg. Om du bestÀmmer dig för att inte anvÀnda API: et fÄr alla konfigurationsinstÀllningar Ät dig.

Varför anvÀnder vi oss av nyhetsbrevregistrering

Tidigare har vi gjort en serie om hur man gör leadgenerering i WordPress (del 1, del 2 och del 3). NĂ„vĂ€l nyligen stötte vi pĂ„ ett problem med vĂ„r opt-in-metod. Vi gjorde nĂ„gra interna Ă€ndringar av hur vĂ„ra e-postlistor var instĂ€llda och kombinerade veckobrevet med vĂ„r huvudsakliga e-postlista. Detta gör det möjligt för oss att förhindra dubbletter av registreringar medan vi fortfarande behĂ„ller gruppskillnaden. Det tidigare pluginet vi anvĂ€nde kallades WP-Leads, tillĂ€t oss inte att ha gruppregistrering. Det betyder att det bara skulle lĂ€gga till anvĂ€ndare i huvudlistan utan nĂ„gon segmentering. Vi vill bara skicka anvĂ€ndare vad de registrerade sig för. Överraskande erbjöd ingen av de andra MailChimp-pluginsna den hĂ€r funktionen heller (inte ens den officiella). Vi kontaktade nĂ„gra plugin-utvecklare inklusive Danny of Newsletter Sign-up med en funktionsförfrĂ„gan. Han var vĂ€ldigt trevlig med förfrĂ„gan och han lade till funktionen inom en vecka.

Ladda ner registrering för nyhetsbrev nu.