SĂ„ hĂ€r ordnar du om kommentarer i WordPress – Visa den senaste överst

SÄ hÀr ordnar du om kommentarer i WordPress - Visa den senaste överst

Att omorganisera kommentarer för att visa den senaste överst blir en ny trend som fler och fler toppbloggare implementerar pÄ sin webbplats. Om din blogg har mycket anvÀndarinteraktion, bör det hÀr alternativet vara ditt val eftersom ofta de senaste kommentarerna begravs pÄ de sista sidorna eller lÀngst ner. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du kan ordna om dina kommentarer och visa den senaste ovanpÄ.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Standardmetoden

GÄ helt enkelt till InstÀllningar »Diskussion. Under, hittar du alternativet. Klicka pÄ rullgardinsmenyn och vÀlj Nyare. DÀrefter mÄste du klicka pÄ knappen lÀngst ner pÄ sidan för att lagra dina instÀllningar.

Det Àr allt, WordPress kommer nu att visa de senaste kommentarerna ovanpÄ.

Alternativ metod

Om standardmetoden av nÄgon anledning inte fungerar för dig, kan du prova det hÀr. LÀgg bara till den hÀr koden i ditt temas funktioner.php-fil eller ett platsspecifikt plugin.


function wpb_reverse_comments($comments) {
		return array_reverse($comments);
	}	
add_filter ('comments_array', 'wpb_reverse_comments');

Denna kod anvÀnder filteret comments_array för att vÀnda visningen av kommentarer pÄ din WordPress-webbplats.

Det Àr allt, vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att ordna kommentarer i WordPress för att visa den senaste ovanpÄ.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.