SÄ hÀr ser du till att ditt iPhone-tillbehör verkligen Àr Apple MFi-certifierat

Apple MFi certfied

Vanligtvis Àr de bÀsta tillbehören för iPhone de som listas som Apple MFi-certifierade. För att ta reda pÄ om det iPhone-tillbehör du vill köpa Àr certifierat, lÀs vidare.

Du kan köpa kablar och andra tillbehör till din iPhone var som helst dessa dagar, inklusive livsmedelsbutiker, lokala bensinstationer och till och med frÄn leverantörer pÄ sidan av gatorna. Men inte alla tillbehör Àr lika.

Apples MFi-program, kÀnt som Made for iPhone / iPod / iPad, Àr ett licensprogram för utvecklare av kringutrustning för hÄrdvara och programvara som fungerar med Apple-enheter. NÀr ett företag fÄr Apple MFi-certifiering ökar det sannolikheten att en produkt frÄn den tillverkaren lever upp till Apples tekniska krav.

TyvÀrr Àr inte alla produkter mÀrkta med en MFi-etikett eller mÀrkning faktiskt Apple MFi-certifierade. För att vara sÀker bör du konsultera Apples officiella lista över tillverkare och tillbehör som ingÄr i programmet.

Du kan göra detta genom att söka pÄ Apples officiella webbplats. Som iPhone-tillverkaren förklarar:

NÀr ett tillbehör har uppfyllt MFi-sjÀlvcertifieringskraven och rapporteras till Apple som sÀljs / distribueras av tillverkaren kan det sökas i vÄr offentliga databas med auktoriserade MFi-tillbehör.

Notera: Bara för att ett tillbehör Àr Apple MFi-certifierat betyder det inte att det Àr utmÀrkt. IstÀllet finns det bara en garanti för att det lever upp till Apples grundlÀggande tekniska krav.

Förutom att leta efter tillbehöret en Apples lista finns det ett annat sÀtt att avgöra om nÄgot Àr Apple MFi-certifierat. Om priset Àr för bra för att vara sant, sÄ Àr det förmodligen det.

Var köper du tillbehör till din iPhone och andra Apple-enheter? LÄt oss veta nedan.

Vi tackar Frankrikes webbplats iGeneration för att först publicera detta tips.