SÄ hÀr skapar du iPhone-kalenderns standardvarningstider för hÀndelser

Calendar Event Types

NÀr du skapar hÀndelser i iOS Kalender-appen kan du enkelt stÀlla in en varning för att pÄminna dig om den hÀndelsen. Men du kommer ocksÄ att mÀrka att en tid för varningen dyker upp automatiskt i din hÀndelsevarning. Det hÀr Àr standardtiden i din Kalender-app och du kan Àndra den efter dina önskemÄl.

NÀr du vÀl har stÀllt in önskad standardvarningstid behöver du inte Àndra den nÀr du skapar evenemanget om du inte behöver det och sÄ Àr det.

Skapa kalenderns standardvarningstider

Du kan enkelt Àndra standardvarningstiderna för födelsedagar, hÀndelser och hÀndelser hela dagen i din Kalender-app.

1) Öppna instĂ€llningar app.

2) BlÀddra ner till och knacka pÄ Kalender.

3) Knacka Standardvarningstider.

FĂ„ Ă„tkomst till iPhone-kalendervarningar

4) VÀlja frÄn Födelsedagar, evenemang, eller HÀndelser hela dagen. Du kan Àndra var och en för sig.

5) VÀlj varningstiden du vill anvÀnda. Sedan nÀr du ÄtervÀnder till Standardvarningstider pÄ skÀrmen ser du ditt val bredvid typen av evenemang.

Ändra varningstider för iPhone-kalendern

Du kommer att mÀrka att varningstiderna tillgÀngliga för födelsedagar och heldagshÀndelser Àr exakt samma. Detta beror pÄ att födelsedagar anses vara heldagshÀndelser. Du har fler alternativ för vanliga evenemang som 15 minuter, en dag eller en vecka innan.

Ändra varningstiderna för hĂ€ndelser

Nu, nÀr du skapar en kalenderhÀndelse, ser du standardalarmuppsÀttningen för dig. Och om du vill Àndra varningstiden för just den hÀr hÀndelsen, tryck bara pÄ Varna och vÀlj din nya tid. Du kan ocksÄ skapa en ny varning genom att trycka pÄ Andra varningen och vÀlja tid.

Ändra varningar om hĂ€ndelser

Standardvarningar för iPhone-kalendrar Àr praktiska

Om du alltid vill ha en varning en timme före ett möte, en vecka före en födelsedag och en dag före en hÀndelse hela dagen, Àr dessa standardkalendervarningar praktiska.

Om du letar efter ytterligare knep för Kalender-appen, lÄt oss veta! Under tiden, ta en titt pÄ dessa tips för att visa födelsedagar i kalendern eller Àndra kalenderns tidsformat pÄ din Mac.