SÄ hÀr skickar du coola e-postmeddelanden frÄn Mail-appen med Stationery

Create Stationery Message Mac Mail

NÀr du vill skicka ett trevligt meddelande till nÄgon, kanske för en födelsedag, tack eller bli frisk snart, kan du anvÀnda en av dessa ecard-appar. Det finns nÄgra fantastiska dÀr ute med kort för varje tillfÀlle. Men visste du att Mail-appen pÄ Mac ocksÄ erbjuder dessa typer av meddelanden?

NOTERA:

Om du vill skicka ett kortliknande e-postmeddelande, kolla in alternativen för brevpapper istÀllet. Funktionen i din Mail-app pÄ Mac Àr enkel att anvÀnda, ger dig coola kort att vÀlja mellan och lÄter dig sÀga exakt vad du vill sÀga.

Åtkomst till brevpapper

Öppna först din Post app och navigera till den brevlĂ„da du vill skicka meddelandet frĂ„n, om du har mer Ă€n en.

1) Klicka pÄ Komponera för att skapa ett nytt e-postmeddelande.

2) Klicka pÄ Pappersvaror knappen uppifrÄn till höger för att öppna Pappersfönster.

3) VĂ€lj den typ av brevpapper du vill skicka. Det dyker sedan automatiskt upp i din e-post.

Öppna brevpapper Mac

Alternativ för brevpapper

NÀr du öppnar pappersfönstret ser du en mÀngd olika alternativ för de flesta tillfÀllen.

LĂ€gg till ditt eget meddelande

Det snygga med Mail-appens brevpapper Àr att du kan skapa en efter att du har skrivit in ditt meddelande i e-postkroppen. SÄ om du har spenderat tid pÄ att skriva ett e-postmeddelande och sedan bestÀmmer dig för att sÀtta ihop det med brevpapper, kommer ditt befintliga meddelande att dyka upp pÄ det kort du vÀljer efter att du har valt det.

Alternativt kan du starta ditt meddelande genom att vÀlja brevpapper och sedan lÀgga till ditt meddelande genom att klicka inuti kortet pÄ den plats du vill ha texten.

Redigera Message Stationery Mac

Du kan redigera ditt meddelande inom det brevpapper du vÀljer, precis som med ett vanligt e-postmeddelande. Justera teckensnittsstilen eller storleken, Àndra fÀrgen och justera den som du vill. Markera texten inuti brevpapper och anvÀnd sedan verktygsfÀltet för teckensnittsformatering högst upp som du gör med alla e-postmeddelanden.

Du kan ocksÄ klicka pÄ Pappersvaror knappen en gÄng till för att stÀnga pappersfönstret sÄ att du har mer utrymme att arbeta.

Skicka ditt meddelande

NÀr du Àr klar med att skapa ditt coola meddelande, tryck bara Skicka och din mottagare fÄr en trevlig överraskning i sin inkorg!

Tack Mac Mail Stationery

Packar upp den

Att skicka en hjÀrtkÀnsla, rolig eller informativ hÀlsning direkt frÄn din Mac Mail-app Àr coolt och bekvÀmt. Har du försökt anvÀnda alternativen för brevpapper Àn?

För fler Mail-app-knep, kolla hur du schemalÀgger ett e-postmeddelande eller stoppar appen frÄn att ladda ner alla bilagor.