SÄ hÀr spÄrar du sociala mÄtt för varje inlÀgg i WordPress Dashboard

SÄ hÀr spÄrar du sociala mÄtt för varje inlÀgg i WordPress Dashboard

Som ni vet för tvÄ veckor sedan lanserade vi vÄr senaste webbplats List25. Hela vÄr marknadsföringsstrategi bygger pÄ sociala medier. Varje inlÀgg pÄ webbplatsen har viral potential, men vi behövde en plats för att se vilka sociala nÀtverk som fungerar bÀst för oss. En sida som helt enkelt visar oss varje inlÀggs sociala mÀtvÀrden sida vid sida. Du kan skapa snygga anpassade rapporter i Google Analytics, men vi ville inte komplicera saker. Lyckligtvis finns det ett plugin som gör allt detta frÄn WordPress-instrumentpanelen. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du spÄrar sociala mÀtvÀrden för varje inlÀgg i din WordPress-instrumentpanel. Detta gör att du kan se hur det gÄr för din blogg pÄ de ledande sociala nÀtverkssajterna, men det gör det ocksÄ möjligt för dig att fÄ en bÀttre uppfattning om vad dina anvÀndare gillar. Du kan anvÀnda dessa mÀtvÀrden för att skapa Ànnu bÀttre innehÄll pÄ din webbplats.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin som heter Social Metrics. Efter installationen kommer en ny menyflik att lÀggas till precis under instrumentpanelen som heter Social Metrics.

Det Àr hÀr du kan se hur bra dina inlÀgg klarar sig pÄ populÀra sociala metriska webbplatser. IstÀllet för att gÄ till varje inlÀgg individuellt ger detta dig en idé. Till exempel fick ett av vÄra inlÀgg pÄ List25 64 000 visningar frÄn Stumbleupon. En annan fick 24 000 visningar. Detta gör att vi bÀttre kan tillgodose vÄra framtida artiklar.

Eftersom List25 Àr en ny webbplats Àr det lÀttare att se alla populÀra artiklar. PÄ en webbplats som har mÄnga artiklar som WPBeginner, behövde vi en plats för att sortera alla artiklar samtidigt och ha en snabbare laddningstid. Vi gick vidare och fick PRO-versionen av sociala mÄtt.

Pro-versionen tillÄter oss att fÄ realtidsdata frÄn sociala medianÀtverk. Vi kan spÄra inlÀgg, sidor eller nÄgon annan anpassad inlÀggstyp vi vill. Viktigast, det gör att vi kan sortera efter de mest populÀra i varje socialt nÀtverk. Sist men absolut inte minst lÄter det oss exportera vÄra data till ett kalkylark och köra bÀttre analys.

För nÀrvarande lÀgger plugin till förÄldrade sociala nÀtverk som Buzz som vi kan bli av med. För WPBeginner anvÀnder vi inte Digg eller Buzz. SÄ vi rensade upp röran och organiserade hur vi ville genom att bli av med de tvÄ sociala nÀtverken.

Normalt kostar PRO-versionen $ 69,90, men om du anvÀnder kupongen wpbeginner30 kan du fÄ $ 30 av produkten.

Det finns en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vilket Àr anledningen till att vi försökte PRO-versionen i första hand. SÄ du kan ta vÄrt ord för det, eller prova det sjÀlv. Om du inte gillar det kan du fÄ tillbaka dina pengar.

FĂ„ Social Metrics PRO nu

Eller

FĂ„ gratis sociala statistikversioner nu