SÄ hÀr stÀller du in anpassade avatarer för anvÀndare i WordPress (Gravatar-alternativ)

Preview of discourse like first letter avatars in WordPress comments

Har du nÄgonsin velat stÀlla in anpassade avatarer för anvÀndare som lÀmnar kommentarer utan Gravatar? Eller vill du bli helt av med gravatar och pÄskynda sidans laddningstid? I den hÀr artikeln visar vi dig ett gravatar-alternativ som lÄter dig anvÀnda den första bokstaven i anvÀndarens namn som deras avatar för WordPress-kommentarer.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera WP First Letter Avatar plugin. Vid aktivering mÄste du besöka InstÀllningar »WP Avatar för första bokstaven för att konfigurera plugininstÀllningarna.

AvatarinstÀllningar för första bokstaven

PÄ insticksidan för insticksprogrammet kan du vÀlja en uppsÀttning ikoner. För nÀrvarande kommer den bara med en standarduppsÀttning med ikoner som redan Àr vald.

Om du vill ersÀtta Gravatar pÄ din webbplats helt mÄste du avmarkera rutan. NÀr du Àr klar klickar du pÄ knappen Spara Àndringar för att lagra dina instÀllningar.

Du kan nu besöka din webbplats för att se detta plugin i aktion.

Om du valde att anvÀnda Gravatar visas endast avatarer med första bokstaven för anvÀndare som inte har en Gravatar-bild kopplad till sin e-postadress. Om du vÀljer att ersÀtta gravatar, kommer detta plugin att visa den första i anvÀndarens namn som deras avatar.

I Gmail-appen visar Google den första bokstaven i avsÀndarens namn om kontakten inte har ett foto, sÄ det hÀr Àr ett ganska smart sÀtt att följa den trenden.

Det Àr allt vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att stÀlla in anpassade avatarer för anvÀndare i WordPress som ett Gravatar-alternativ.

Du kanske ocksÄ vill ta en titt pÄ den hÀr guiden om hur du visar författarens Gravatar pÄ deras inlÀgg pÄ WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.